Van Harte Welkom!

Wie ik ben en wat ik doe?
Dat zal ik je vertellen. Ik ben Bas Ketz, negenendertig jaar en woonachtig in de Achterhoek in Gelderland, Nederland. Zo ’n zeven jaar geleden ben ik eens begonnen met wat dingen te schrijven in combinatie met foto ’s of afbeeldingen en dit heb ik steeds meer uitgebreid tot wat ik tot op heden doe als schrijver. Ik schrijf columns en gedichten en daarnaast schrijf ik verhalen. Ik heb sinds 2019 opnieuw het Christendom weer kunnen toelaten in mijn leven en dat betekent dat je naast mijn columns, verhalen en gedichten ook artikelen tegen kunt komen met een Christelijk tintje.

Van de kaart geveegd…
Sinds 2019 heb ik mijn eigen verhaal ‘Van de kaart geveegd’ gepubliceerd waarin ik mijn lezers vertel over mijn verleden met pesten en de daarop volgende epilepsie. Dat is natuurlijk een heftig verhaal, wat ook blijkt uit reacties van de lezers, maar ik vind het belangrijk dat mensen weten wat pesten met een ander kan doen. De consequenties zijn niet voor even, maar misschien voor de rest van iemand ’s leven! Daarom dit verhaal, omdat het mij op nu negenendertig jarige leeftijd nog steeds achtervolgt… Mijn verhaal is ook te beluisteren in mijn podcast.

Podcast
Vanaf November 2023 staat mijn podcast ‘Bas spreekt’ online. Na tips van anderen en er kort over te hebben nagedacht heb ik vorig jaar (2023) de stap gezet naar podcasts en dit is nu een aanvulling van alles waar ik over schrijf. ‘Bas spreekt’ zal naast ‘alles waar ik over schrijf’ ook onderwerpen hebben die gaan ‘over het leven’ en binnenkort start ik ook met interviews. Steeds meer mensen luisteren naar podcasts en ook daarom motiveert het me om een bijdrage hierin te leveren als schrijver en nu dus ook als ‘podcaster’ of ‘storyteller’… Hoe je het ook wilt noemen!