Noord, oost, zuid, west…

Noord, oost, zuid, west…

Altijd is er ergens een thuisplek. De richting is het gevoel. Het sneller kloppende hart of het warme gevoel. Soms is een kompas nodig die je er naartoe brengt. In andere gevallen is het simpel.

Noord, oost, thuis best is de plek van de warme soep en de knuffel. De plek waar je wordt gezien. Waar de fout ingaan niet erg is en waar ruzies worden bijgelegd. Het is de plek waar verder wordt gekeken en gewerkt wordt aan toekomst.

Noord, oost, thuis, westerstorm is de plek waar weer hersteld wordt na zwaar weer. Samen rouwen, maar vooral samen sjouwen. Twee treden omhoog, één omlaag… Maar we komen er! En daarna? Gaat het leven door tot aan een volgende storm…

Noord, oost, thuis, liefdevol nest is waar nieuw leven ontstaat. Samen wordt allen en voor je het weet? Ontstaan er nieuwe ‘Noord, oost, zuid, thuisjes’ waar de cyclus des levens loopt… Nieuwe gevallen van vallen en opstaan. Ook tussen alle verschillende windrichtingen.

Noord, oost, thuis, best…

Wat het leven ook is…

Het is ontmoeten

Het is trouw

Samenzijn

Vreugde

Pijn

En het laatste woordje ‘pijn’ voelt naar, vind je niet?!

Aan pijn kunnen we ook verlies koppelen, want ook dat is het leven.

Van alle kanten…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *