Zwaaien over het toetsenbord

Ik zwaai met mijn vingers over de toetsen van de telefoon. Nee, niet zo ‘n ouderwetse, gewoon een smartphone. In plaats van een ‘f’ komt er al een ‘r’, maar wat ben ik blij dat de woordenvoorspelling er een f van maakt van ‘telefoon’. Maken is ondertussen malen geworden en van ‘vsn’ is weer ‘van’ gemaakt. Ohja, per ongeluk is ‘van gemaakt’ ‘grmaakt’ gemaakt. Tja, word jij hier nog wat wijs uit?

Het is hoe ik op mijn scherm er soms naast typ en ‘spms’ ‘soms’ weer wordt. Stom he?!

De backspace is ook zo’ n leuke. Want, als ik die te lang ingedrukt houd dan is bijna deze hele tekst weg… Gelukkig is er een ‘undo’ pijltje in deze editor. Blij mee? Jazeker!

Ik zou bijna boos reageren met dat @ apenstaartje! Het is per ongeluk. Uiteindelijk moest er een uitroepteken komen, maar niet teveel want dan is het SCHREEUWEN! Lastig dat er niet altijd een hoofdletter verschijnt en dan druk je erop en dan begint het geschreeuw…

Ondertussen blij dal, dat moet ‘dat’ zijn. Ik een negatieve coronatest heb. Pfff, wel weer even een opluchtong. Wat dat voor ding is weet ik niet, maar dat zal wel de opluchting geven! Het weer is ook al slecht. Dat weten we allemaal. Waar is toch die zomer? Dat vragen we ‘onscook’ af. De ‘onscook’, is dat een lekker gerecht?

Dit is de laatste alinea, want anders wordt het te flauw en dat is niet de bedoeling. De backspaces tussen ‘is niet’ en ‘backspaces’ hebben de letters alweer verduidelijkt. Tot zover mijn avontuur met de ‘telefpon’. Is dat een Russisch woord?! Ik hoop het maar van niet…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *