AI. De nieuwe wereld!

Hulp van hogere hand, een instantie of organisatie… AI of chatbot weet het! Er komen geen mensen meer aan te pas. De computer handelt het af en klaar! Je hoeft tegen niemand meer te praten en een kop koffie is niet meer nodig. Lekker goedkoop, lekker makkelijk…

Persoonlijkheid? Waar is dat voor nodig?! De centen zijn belangrijker. De efficiëntie telt en de klant moet het maar accepteren. Die zit toch ook meer achter de schermen? We proppen alles vol met antwoorden die ons (gunstig) uitkomen en voila! AI of chatbot is live!

Iets regelen bij de bank? AI, Verzekering? AI, De computergigant bellen? AI, Energieleverancier contacteren of ander contract? AI! En in de toekomst je been breken? AI is er voor hulp! Hetzelfde voor autorijden… AI bestuurt de auto en regelt het verkeer! AI is de toekomst van deze wereld.

Mensen die mensen helpen? Nee, dat wordt verleden tijd. AI neemt heel veel over en je wordt dadelijk afgeremd met AI omdat je niet meer je eigen verhaal kwijt kunt. Dat is wel verrekte goed verdienen! Je klanten hoef je je straks geen zorgen meer over te maken… De computer neemt de mens wel over.

Menselijk schrijven? Nee hoor, die artikelen verschijnen straks een paar keer in de week en ikzelf hoef niets te doen! Ik vertel AI wat de onderwerpen moeten zijn en klaar. Wordt het leven er niet saaier van?! Jawel, maar ach… We zijn toch al drukker met onze eigen ellende. Een muziekje helpt bij veel dingen, maar ook dat is AI…

Aiii… De wereld verandert heel snel. Het enige wat we nog niet kunnen is met AI strategieën bedenken om oorlogen en de opwarming van de aarde te stoppen. Dát dan weer niet… Er is wel een beetje netheid van de mens voor nodig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *