Kleine dingetjes

Kleine dingetjes, ze kunnen zoveel betekenen! Een klein geschenk waar de ander zo dankbaar voor kan zijn! Heerlijk toch?! Dit keer geen gedicht erover of een verhaaltje, maar wel een geschenk voor jou als volger, lezer en luisteraar. De afgelopen tijd heb ik gewerkt om de website effectiever te maken en vooral na de naamsverandering wilde ik hierin investeren. De podcast is er nieuw bijgekomen en deze staat al een tijdje online. Vanaf nu is bij ieder artikel die over een podcastaflevering gaat een zogenoemde ‘miniplayer’ van Spotify eronder te vinden zodat je gelijk kunt luisteren.

Natuurlijk hoop ik dat je op de volgen knop klikt in Spotify (of een andere afspeeldienst) zodat je de nadenkertjes podcast kunt volgen. Zo blijf je altijd up-to-date bij nieuwe afleveringen. Mocht je tegen problemen aanlopen? Stuur dan s.v.p. even een e-mailbericht of neem contact op via het contactformulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *