Bas schrijft is nu Nadenkertjes

Beste lezer, een verandering, kun je wel zeggen, maar deze keuze heb ik gemaakt zodat ik de website én podcast onder één naam kan onderbrengen. Ik was er al een tijdje mee bezig en de voorbereidingen zijn voor een groot deel al af. Social media zijn vanaf heden veranderd van naam en je hoeft er helemaal niets voor te doen. Fijn dat je ook onder de nieuwe naam bevriend blijft en / of de pagina ‘s liket 😉

Bas schrijft en Bas spreekt is vanaf heden overgegaan in ‘Nadenkertjes’. Waarom heb ik alles zo genoemd? Alles wat ik schrijf, opneem en publiceer heeft vaak een boodschap en heeft ‘met het leven’ te maken. Dit zijn dus dingen om ‘over na te denken’. Enkele romantische verhalen zijn van de website verwijderd omdat ik ze achteraf toch wat te kinderachtig vond. De focus ligt vanaf heden écht op de thema ‘s waar ik deze alinea mee begon.

Groei in mijn hobby als schrijver en podcaster staat in Nadenkertjes voorop. Groei in professionaliteit vooral! Daarnaast is vindbaarheid via social media en de website ook een belangrijk iets. Eerder schreef ik als ‘Bas schrijft’ dat er een nieuwe podcast van ‘Bas spreekt’ was gekomen, dat is dus nu rechtgetrokken onder één naam. Nadenkertjes is dus gewoon alles wat ik schrijf en opneem! Qua design en podcastervaring heb ik alles zoveel mogelijk hetzelfde gelaten, zodat jullie als volgers / bezoekers dezelfde hopelijk vertrouwde ervaring mogen hebben…

In elk geval wens ik jullie heel veel plezier op deze website en op de podcast. Reacties en opmerkingen zijn van harte welkom, nét zoals tips als je die voor me hebt. Het nieuwe e-mailadres is info@nadenkertjes.nl of je gebruikt lekker het contactformulier 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *