Binnenkort: podcast

Beste lezer, ik heb een nieuwtje. Dat klinkt alsof er groot en belangrijk nieuws aankomt… Of het ook groot en belangrijk is laat ik over aan jullie 😉 Binnen mijn website ben ik bezig met een uitbreiding, namelijk een podcast. Géén aparte verhalenwebsites meer zoals de Groene Bengels en Besnaard, waar ik veel tijd in heb gestoken, maar toch bleek dat het geen succes zou worden… Ja, en dan kom ik weer even terug bij de ‘snuffelstage’ waar ik de laatste tijd in heb gezeten. Voor nu ben ik zeker dat het een podcast moet worden binnenin deze website en dat betekent dat ik ook de luister liefhebber tegemoetkom na enkele reacties van volgers van mijn website.

Podcasten is hartstikke populair en na wat research te hebben gedaan blijkt dit ook écht zo te zijn. Het wordt door veel Nederlanders gedaan en het worden er alleen maar meer… Hoe mooi is het? Je eigen ‘radio-uitzending’ maken! Daarom ga ik ermee beginnen en het zal niet alleen om content op mijn website gaan… Er komt veel exclusieve content op, maar daar ga ik nu nog even niets over zeggen. De podcast zal thema ‘s en interviews hebben die met pesten, epilepsie, geloof en ‘het leven’ te maken hebben. Hoe ‘ie’ (de podcast) gaat heten houd ik ook nog even geheim. ‘De Bas schrijft podcast’ vond ik in elk geval geen passende naam omdat het om luisteren en spreken gaat in een podcast.

Een ding is belangrijk om te weten… Schrijven zal ik altijd blijven doen en gewoon op dezelfde manier als nu! Ik wil je nu geen bericht schrijven dat ik ‘weer ergens mee stop’, maar juist met iets nieuws kom binnenin deze website waar ik ook verantwoord aan kan werken zonder dat het problemen geeft met andere dingen. Ik houd je op de hoogte! Voor nu een prettig weekend en tot de volgende post 😊

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *