De Rugzak

Beste lezer, afgelopen zomer ben ik gemaild door New Faith Network of ik interesse had in een interview voor hun streamingsdienst. Ze hebben mijn verhaal ‘van de kaart geveegd’ gelezen en daardoor zijn ze geïnteresseerd geraakt voor het programma ‘De Rugzak’ waarbij mensen hun getuigenis over God vertellen. Uiteraard heb ik laten weten dat ik daar interesse in had en kort daarna kwam de persoon die de opname ging doen om er een mooie aflevering van te maken. De aflevering is thuis opgenomen en hierin vertel ik, nét zoals in ‘van de kaart geveegd’ hoe mijn verleden met pesten, epilepsie en mijn ‘opnieuw tot Christelijk geloof komen’ is gegaan.

“Ze hebben mijn verhaal ‘van de kaart geveegd’ gelezen en daardoor zijn ze geïnteresseerd geraakt voor het programma ‘De Rugzak’ waarbij mensen hun getuigenis over God vertellen”

Ik vond het bijzonder dat er iemand met een camera en een lamp tegenover me zat en me interviewde. Er moest wél eerst het één en ander verzet worden in de woonkamer, maar toen kon het interview ook écht beginnen. Spannend vond ik het een beetje maar wel erg leuk. Ik vind het belangrijk om te vertellen over mijn verleden met pesten, epilepsie en vervolgens dat God weer in mijn leven is gekomen. Het is immers mijn getuigenis! Een paar uur opname zijn in een aflevering van ‘De Rugzak’ gestopt en dit is vanaf vandaag te zien op New Faith Network. Maar wat is New Faith Network?!

“Ik vind het belangrijk om te vertellen over mijn verleden met pesten, epilepsie en vervolgens dat God weer in mijn leven is gekomen”

New Faith Network is de Christelijke streamingsdienst waar je al voor €8,95 per maand kunt kijken naar Christelijke films, series en kinderprogramma ‘s. Er zijn verschillende abonnementen en die kun je vinden op de website. Zelf ben ik al jarenlang lid. Naast Nederland is New Faith Network ook al beschikbaar in het buitenland, onder andere in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België en Australië. Al met al een mooi groeiend platform voor jong en oud! Je kunt het een poosje gratis uitproberen, namelijk 14 dagen. New Faith Network is op ieder moment opzegbaar!

“Al met al een mooi groeiend platform voor jong en oud!”

Terugkomend op het interview: Hoe vond ik het om mezelf op TV te zien? ‘Nou, dat was wel even wennen’ maar dan zie je jezelf eens spreken met een interviewer en je ziet gelijk hoe je het doet in je dagelijks leven. Wel heftig trouwens als je ziet dat je bijna emotioneel wordt 😊De website van New Faith Network is te bereiken via deze link en om mijn aflevering van ‘De Rugzak’ te bekijken heb je een proef- of normaal abonnement nodig op New Faith Network. Het gaat om seizoen 8, aflevering 2 van de serie ‘De Rugzak’. Hieronder een preview:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *