Heel Nederland kluift!

Vandaag is het 4 oktober, iedereen geniet van zijn botjes. Met extra koekjes en worstjes wordt men vandaag verwend. Een nieuwe mand als cadeau of extra vaak bij baasje op schoot… Hoe heerlijk kan het leven zijn?!

Guppie krijgt een schoon aquarium, Midas een nieuwe speelmuis en Bello een piepende kip waar mens en dier plezier mee heeft. Zoef de racehond rent achter de bal aan en zo is iedereen weer in goede staat.

Hond en kat mag mee naar school. De lieve pluizenbollen worden door vele kinderen geaaid en wie kamt ze? Jawel, door pa en ma tijdens het acht uur journaal… Daar komt nog een korte reportage dat het ‘vandaag dierendag is”

Alsof iedereen het lijkt te vergeten zou je denken. Het journaal is toch alleen maar voor serieuze dingen?! Tegenwoordig zijn we met honderden dingen tegelijk bezig… De wereld draait gewoon door en onze dierlijke vrienden? Zij zijn in de enorme speeltuin.

Ik zou bijna Piet de papegaai vergeten… Das balen! Hij krijst en spreekt. ‘Morgen weer? Morgen weer?’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *