Daar ben ik weer met mijn pen!

Beste lezer, na bijna tweeënhalve week voelt het goed om weer achter het toetsenbord te zitten en een artikel op deze website te tikken. Echter, heb ik nagedacht over wat dingen en dit ga ik met je delen! Ik begin eerst met iets héél belangrijks… Ik stop niet met schrijven en deze website blijft bestaan! Na vijf jaar ga ik sowieso iets moois niet weggooien en ik wil eraan werken om met ‘Bas schrijft’ alleen maar beter te worden! Wat je al vijf jaar van me bent gewend blijft dus zoals het is, enkel gaat er wél één ding verdwijnen en dat is ‘Besnaard’… Maar waarom?!

Met een mooie, maar spannende uitdaging ben ik afgelopen zomer begonnen met voorbereidingen voor ‘Besnaard’ en ik merkte al dat er behoorlijk veel tijd in ging zitten. Natuurlijk, dat is niet zo gek, want je moet een website bouwen, op grafisch gebied alles klaarmaken en natuurlijk de verhalen uittypen en wat erg veel tijd inneemt… De podcasts opnemen en editen! Een mooi resultaat volgt, maar het gaat ten koste van andere dingen die óók belangrijk zijn. Natuurlijk is het allemaal zonde van de tijd die ik erin heb gestoken, nét als met de Groene Bengels daarvoor, maar ik zeg weleens dat ik in een ‘snuffelstage’ zit.

Ontdekken hoe je je talent wilt en kunt inzetten, dat kan soms een hele klus zijn. Een zoektocht, met pieken en dalen. Ik heb veel dingen in mijn hoofd, maar dat moet verantwoordelijk worden uitgewerkt. De cursussen en het inloopspreekuur wat ik als vrijwilliger doe plus ‘Bas schrijft’ is wat ik verantwoord kan onderhouden, ‘Besnaard’ helaas niet! Simpel vanwege, wat ik zonet vermeld heb, de tijd die erin gaat zitten om élke week een ‘storytel-podcast’ te publiceren met alle toeters en bellen eromheen. Dit is ook de reden dat ik de ‘Besnaard’-link van mijn website heb verwijderd.

Voor nu is het goed zo en ik blijf investeren om ‘Bas schrijft’ beter te maken. De vraag naar podcasts is alleen maar meer geworden, maar daar ga ik een andere vorm in proberen te vinden zodat ik dat naast schrijven en álle andere dingen in mijn leven kan gaan doen. Na bijna twee weken Zuid Frankrijk ben ik er weer klaar voor! Tot de volgende ‘geschreven’ post! 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *