Nederland voor iedereen!

Wat misschien al te verwachten was is zojuist gebeurd. Pieter Omtzigt gaat een eigen politieke partij oprichten. Afgelopen weekend werd onthuld dat hij met zijn partij ‘Nieuw Sociaal Contract’ voor de Nederlander wil opkomen en gerechtigheid wil creëren. Zoals het er nu uitziet is de kans groot dat er een andere wind gaat waaien in ons mooie Nederland. Eentje die velen weer trots zal maken op hun land, maar alsnog, de stemmer kiest!

“Zoals het er nu uitziet is de kans groot dat er een andere wind gaat waaien in ons mooie Nederland”

Jarenlang werd Nederland bestuurd door een beleid van bezuinigen en ‘haantje de voorste’ gedrag naar de EU. Kostte wat het kost soms! Het maakte veel mensen angstig, maar voor Den Haag was het nodig… Vonden zij! Mondkapjesdeal, toeslagenaffaire, gaswinning Groningen en functie elders. Het is bovenop net genoemd allemaal bekend verhaal dat er dingen niet kloppen. Gaat deze opfrissing in Den Haag ècht laag, midden en hoog inkomen rechten geven op een goed leven in het land?

“Het maakte veel mensen angstig, maar voor Den Haag was het nodig… Vonden zij!”

Geen roofmentaliteit, dat zeggen velen… Maar we moeten toch wat?! Zeggen anderen weer. Het is een fifty-fifty mening die al jaren leeft. Niet alleen Rutte is de schuldige zoals door ministers in Den Haag wordt gezegd. Iedereen die in de politiek zit heeft een verantwoordelijkheid! Het is overigens niet alleen de VVD, ook niet D66 of het CDA… Het zijn ze alle achttien! En de EU? Misschien een beetje minder?

“Iedereen die in de politiek zit heeft een verantwoordelijkheid!”

Is Pieter Omtzigt een ware held omdat hij veel dingen aan het licht heeft gebracht? Voor velen wel! Nu moeten problemen die er zijn worden opgelost en daar staat Omtzigt voor. Tenminste, dat zegt hij! Het vertrouwen is bij velen flink beschadigd in politiek Nederland, maar wonderen bestaan! BBB en Nieuw Sociaal Contract lijken vooral ‘andere’ plannen te hebben met Nederland, maar het belangrijkste is… Laat de Nederlander weer trots zijn! Bestaansrecht voor iedereen…

“Nu moeten problemen die er zijn worden opgelost en daar staat Omtzigt voor”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *