5G

5G, een uitdrukking, of opwindende hoeveelheid, hoe je het ook wilt zeggen… In een wip op internet en we knallen als een gek op die telefoon. Supersnel streamen, downloaden en uploaden. We willen snel, sneller, snelst… De telefoon is niet meer weg te denken en op social media rukken we massaal uit. We posten en nemen op. Natuurlijk met onze filters en geluidseffecten. Een Tiktokje hier en een Instaatje in de verte… Dat hoort bij het leven.

“Supersnel streamen, downloaden en uploaden”

Aan het einde van de dag, na onze 5G pret nemen we een bakkie koppijn. Want, van al die schermen en prikkels knalt je kop wel uit elkaar! Wanneer nemen we van dit werk vakantie? Nooit! Want de telefoon zit aan ons vast! Met 5G in je broekzak zijn je maandelijkse kosten voor supersnel internet al betaald. Alcohol, drugs, overmatig eten, 5G… Voor velen is het een verslaving. Zal er ergens ter wereld een 5G afkickcentrum zijn? ‘internet, maar surf met mate’ zou een goede slogan zijn voor Sire.

“van al die schermen en prikkels knalt je kop wel uit elkaar!’

5G, mooi dat het er is. Voor zakelijk en inderdaad, op een normale manier gebruik in je gezonde sociale leven. En het mooie is… Voor sommigen dan, nieuwe 5G frequenties worden geveild. Dus? Nu krijgen we het echte 5G! Met de snelheid die er ècht bijhoort… Jaja, zo kunnen we nog sneller surfen. Weet je nog vroeger? Met dat herriemakende ding? Superlang wachten op een foto en niet gebeld kunnen worden als je online zat? En je ouders? Die kregen de schrik van hun leven bij de telefoonrekening… Van al dat ge’ MSN…

Nu krijgen we het echte 5G! Met de snelheid die er ècht bijhoort…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *