Update: Van de kaart geveegd

Beste lezer, ik heb een update uitgebracht van mijn eigen verhaal ‘van de kaart geveegd’. Hierin is te lezen hoe ik in het verleden me heb laten meeslepen in het paranormale en een uitbreiding over het hier en nu. Hoe sta ik nu in het leven? Je kunt het lezen door bovenaan op ‘biografie’ te klikken of door simpelweg hier te klikken 😉

Waarom heb ik ‘van de kaart geveegd’ geschreven? Dit is om mijn eigen verhaal te vertellen over pesten en de daarop volgende epilepsie. Hiermee wil ik duidelijk maken dat pesten écht een no-go is! In het verhaal lees je ook de gevolgen van al deze gebeurtenissen en hoe ik probeer om er het beste van te maken, omdat ik ook het recht heb om er te mogen zijn en om uit me te halen wat ik in me heb. Het kan heftig overkomen, maar hopelijk kan ik hiermee mensen ook helpen. Mijn verhaal hoeft het jouwe niet te worden, maar daar heb je soms wel respect voor nodig van anderen! Reacties zijn welkom en als je iets wilt delen dan weet je de wel bekende ‘contactwegen’ wel te vinden. 😊

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *