Wat is de hemel?

De Hemel, je hoort het vaak en het schijnt er fijn te zijn. Gelovigen vertrouwen erin dat als ze overlijden ze in de Hemel komen. Het eeuwig leven na je huidige leven, daar bij God, bij Jezus en met vele anderen, ook mensen die je hebt gekend, bijvoorbeeld overleden dierbaren. Er zal geen verdriet meer zijn, geen oorlog, geen haat, geen jaloezie, geen armoede, iedereen zal respectvol en liefdevol zijn. Iedereen zal van elkaar houden! Er zal troost en genezing bij je zijn geweest en stel je voor: een leven in de Hemel waar geen pijn meer zal zijn en alle lasten van je af zullen zijn.

De pracht van God
De Hemel heeft geen woestenij maar een prachtige omgeving waar we allemaal in heerlijkheid zouden kunnen leven! Het paradijs, letterlijk en figuurlijk! Een plek waar ziekte onmogelijk is en ook een plek waar zieke mensen die nu op deze aarde leven volledig genezen zullen zijn. De hemel is de plek waar we allemaal mogen genieten van de pracht van onze HEER! De hemel is ook de plek waar engelen leven en waar God met Jezus woont. Vaak wordt door Christenen ook wel gezegd dat de hemel het ‘hiernamaals’ is……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *