Vrijheid!

Ookal lijkt alles misschien zo eindeloos ver weg of onmogelijk… God heeft het goed met je voor. Hij heeft een plan met je en dat plan zal je weer doen opbloeien. Je zal bloeien en groeien en met God, de Heilige Geest en Jezus word je altijd bijgestaan! Ze begeleiden je en werken samen met je aan succes. Jouw succes met God, jezelf en met anderen. Met vallen en opstaan zal je veel bereiken! Je zal worden bevrijd, ook van mogelijke demonen, maar zéker van boosheid, bitterheid en je aangedane verdriet. Je opdracht zal zijn: samen met God je weg bewandelen om verder te gaan met je leven. Het is alleen de keuze die jij moet maken! Hem aan je te laten werken en opruiming te maken van oud zeer… Hem om je weer warmte en liefde te laten voelen en af te rekenen met het kwade!

Je zal mensen vinden die bij je passen, je zal werk vinden dat bij je past, je zal ook aansluiting vinden bij een kerk of community. Je zal je als nieuw of herboren Christen blijven door ontwikkelen en blijven werken aan je vrijheid waar je recht op hebt, zoals iedereen dat heeft! Sterk zal je worden en liefde en warmte zal heersen in je leven! Van waar je ook komt… Tegenslagen, verdriet en teleurstellingen hebben we allemaal en dit zal in ons hele leven blijven, maar je zal er je sterker tegen wapenen en leren er met liefde mee om te gaan. Je staat er niet meer alleen voor, maar je hebt God bij je staan, samen met Jezus en de Heilige Geest!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *