Je bent geliefd!

God houdt van je! Wát je ook gedaan hebt… De Heere Jezus is voor al onze zonden aan het kruis gestorven en weer opgestaan. God is rechtvaardig, hij wil jou een mooi leven op deze aarde geven. Ken je hem nog niet? Dan is dit de kans om God te leren kennen! Weet dat het niet uit maakt of je crimineel bent (geweest) of dat je een moord hebt gepleegd. De voorwaarde is dat je je hart bij de Heer legt en hij zal je maken wie je mag zijn met hem! Met God in je hart en het discipelschap van Jezus word je bevrijd en leer je échte liefde kennen! Je wordt sterker en je rekent af met vele duisternissen in je leven. Er komt een tijd dat je datgene wat jij hebt ervaren tijdens je bekering wilt delen met anderen…

Er zijn veel verschillende aardse meningen, en misschien denk je bij jezelf ‘dit hier is er ook weer zo één!’ Begrijpelijk, maar God is niet iemand die elk moment van de dag met de vinger naar je wijst als een boze schoolmeester. Helaas hoor ik geregeld mensen praten over eeuwige verdoemenis, maar dit is absoluut niet waar! God heeft je het leven gegeven om te vallen maar zéker weer op te staan. Je bent zijn leerling zeg maar… Leerlingen doen goede dingen en absoluut ook foute dingen. Tegenover de foute dingen staan vaak consequenties maar opvolgend krijg je een herkansing.

Ookal is Jezus ook voor jou aan het kruis gestorven om je zonden te vergeven, het is nooit verkeerd om zelf in gebed te laten weten dat je fout zat. Je spreekt vanuit je hart en dat is wat God graag van je ziet! Niemand op deze wereld ‘doet het altijd goed!’ We zijn allemaal goede mensen maar soms ook flinke zondaars. En… voor God maakt het niet uit of je een moord hebt gepleegd of een snoepje hebt gepikt in een supermarkt. Alles is even zondig! Later ben je van harte welkom in God ‘s koninkrijk… Als je HEM maar kent en liefhebt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *