Hoe openbaart God zich?

God werkt op veel verschillende manieren om je iets duidelijk te maken. Het zijn vaak kleine dingetjes, maar ook grote dingen die in je leven gebeuren waardoor God iets aan je openbaart of je ergens voor wil waarschuwen. God werkt via mensen, maar bijvoorbeeld ook weleens via gevoel, dromen of visioenen. Heel simpel kan het al zijn dat je als je ergens over nadenkt of ergens mee zit je het onderwerp terug hoort op de radio of ziet op TV of internet. Iemand, een bekende of onbekende kan op je pad komen om je iets te vertellen. Soms kan het zijn dat bijvoorbeeld Engelen of Jezus zelf zich aan je openbaart. Heb je weleens geschilderd of getekend en heb je iets op papier staan wat je misschien eerst niet begrijpt waarom je het hebt getekend? Bijvoorbeeld een tekening of schilderij met een Goddelijk iemand of een tekening die precies uitbeeld wat jou verder kan helpen of misschien iemand anders… Gooi het niet meteen weg, bewaar het en laat het aan iemand zien waarbij jij het gevoel hebt dat diegene het moet zien. Volg je gevoel hierbij!

De communicatie met jou en God
God gebruikt bijna alles hier op aarde en vanuit de Hemel om zich te openbaren. Of het nu mensen zijn of materialen en apparaten, engelen of andere verschijningen. Met de Heilige Geest ben je altijd bij God en Jezus en steunen zij je altijd, maar wél op zijn manier wat voor jou het beste is! Het is niet altijd waar dat je Christen moet zijn om deze openbaringen op te merken, maar als je je hart openstelt voor de HEER dan zal de communicatie veel makkelijker verlopen. Vraag ook gerust in gebed of je iets mag waarnemen, maar doe het met respect. Vraag om hulp voor jezelf of voor anderen, vraag om God ‘s hulp als je even lastig zit met jezelf of met anderen. In de bijbel vind je meer over ‘deze openbaringen’ in het boek Johannes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *