De vrucht van de geest

Beste lezer, dit keer een Bijbeltekst uit Galaten 5, vers 22 en 23. Eentje die zo mooi naar voren komt als je verlangt naar de liefde en warmte van de Heilige Geest. De bijbel heeft het over ‘de vrucht van de Geest’ en wat die met je doet. Levens veranderen door de toelating van de Heilige Geest die Jezus toen hij naar de hemel ging aan ons heeft gegeven. Tot op de dag van vandaag nog steeds en dat zal nooit veranderen! Echter, ben jij diegene die de Heilige Geest wel moet toelaten in je leven. Daarmee open je je hart voor de HEER.

Leef je leven zo goed mogelijk naar het woord van de HEER en je zal altijd dichtbij hem staan. Vervul je elke dag met zijn liefde en warmte door de Heilige Geest toe te laten.

Galaten 5: 22-23‘De vrucht van de Geest is echter:
Liefde, blijdschap, vrede, geduld,
vriendelijkheid, goedheid, geloof,
zachtmoedigheid, zelfbeheersing,
Daartegen richt de wet zich niet’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *