Honderd procent

Ik ben niet perfect. Soms denk ik het wel, maar soms ook niet… Ik maak fouten, ben soms niet te genieten maar meestal wel. Ik val, maar sta ook weer op. Ik kom in gebreken, maar ach… Wie niet?! Soms kan ik des Duivels zijn uit woede zoals ze weleens zeggen, maar meestal ben ik relaxed en staat de glimlach centraal. Een warme hand in plaats van voorspuwende ogen. Weet je? Ik leef ook in deze maatschappij…

Sterk blijven is niet altijd aan mij. Mijn zwakte staat ook weleens vooraan op welke manier dan ook! Emoties of juist boosheid… Het mag er ook gewoon zijn, maar we proberen het te verbergen. Die maskers zijn wel gratis! Je hoeft er niet voor naar de feestwinkel… Soms een vloek en er later spijt van krijgen, dat hoort erbij. Ookal is het niet goed, maar ik ben ook niet 100% goed. Wie wel?! Egoïsme, dát is 100% goed. Of anders gezegd 100% waar! Eigenlijk moet ik zeggen 100% fout!

Hoe een rotzak, hoe een eikel, hoe negatief ook… Voor God en mijn geliefden ben ik altijd goed, want hij heeft me gemaakt zoals ik ben en mag zijn! In voor- en tegenspoed, met mijn goede- maar ook slechte dingen. Dus, als ik de nijging heb om uit mijn vel te springen, kan ik altijd om vergeving vragen. Heb ik iemands hart verwarmd? Dan kan ik vragen om de zegen… De consequenties draag ik ook, goed of kwaad, ze hangen over mijn schouder! Want ik, ja ik, ben net zoals iedereen… Niet 100% kwaad, maar ook niet 100% perfect! Dit is wie ik ben en dit is wie ik altijd zal zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *