Wat een zooi!

BBB is de grootste geworden tijdens de provinciale statenverkiezingen en Nederland raakte opgelucht. Even dan… Rutte moet opstappen is wat er klinkt, maar zijn VVD staat veelal nog bijna bovenaan! Vlaggen werden weer goed gehangen, maar hoelang duurt het nog?!

Vanuit de EU moet Nederland blijven aanpoten met de stikstofaanpak. Juist dat onderwerp waar overheid en het Nederlands volk over in de clinch ligt. Boeren moeten onmogelijk inperken of zelfs verdwijnen en bouwplannen worden tegengehouden…

“Vlaggen werden weer goed gehangen, maar hoelang duurt het nog?!”

Ofwel een stikstofdilemma dat al tientallen jaren geleden moest worden opgelost. Boeren konden zonder zorg uitbreiden en nu opeens moet het anders… Heel anders! De EU legt het ons op en de overheid moet er maar iets op verzinnen. Nu alles al veel duurder wordt is een voorspelling niet gunstig!

Moeten we al die bemoeienis wel willen? De EU die zulke strenge regels oplegt dat een hele branche dreigt ten onder te gaan? Nóg meer importeren uit het buitenland? Legt de EU er niet teveel druk op? In elk geval is het hier in Den Haag een rotzooi! De grond onder het torenkamertje van het kabinet lijkt te scheuren…

“De EU legt het ons op en de overheid moet er maar iets op verzinnen. Nu alles al veel duurder wordt is een voorspelling niet gunstig!”

De schoolklas doet al jaren niets anders dan elkaar verwijten blijven toesmijten, maar wie toont de ballen en gaat ècht de problemen oplossen die er zijn in Nederland? Wanneer worden mensen weer goed verzorgd? Misschien kunnen we niet alles weer maken als het ‘haast zorgeloze vroeger’ maar er kan wel iets anders veranderen…

Namelijk dat van ‘er voor het volk op die mooie stoeltjes zitten en niet alleen voor henzelf!’ Ohja, eerlijkheid duurt het langst, maar dan moet er wel eerst aan een lijstje ‘actieve herinneringen’ gewerkt worden…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *