Je kwetsbaarheden laten zien

Beste lezer, één van de dingen die ik in processen heb mogen leren is dat het geen schande is om kwetsbaarheden te laten zien. Ditzelfde geldt ook voor dingen die je in je leven beter had kunnen of willen doen. Door wat mij in het verleden is overkomen heb ik achteraf spijt van dingen die ik heb gedaan of juist niet heb gedaan. Het gaat om situaties waarin ik mezelf heb verwaarloosd omdat mijn zelfbeeld te laag was of omdat ik niet de juiste hulp had gehad toen der tijd.

Waarom vertel je dit?! Vraag je je misschien af. Omdat ik mijn verhaal wil delen om anderen te helpen. Ik geloof erin dat mijn verhaal kan voorkomen dat anderen die met dezelfde problemen worstelen de ogen worden geopend. Juist op de plek waar mijn ogen dichtbleven… Je kunt heel makkelijk zeggen ‘alles komt goed!’ maar je moet er zelf wel wat aan doen en soms met de juiste hulp. Iemand die je af en toe een schop onder je hol geeft als je even in de put zit of juist iemand die écht naar je luistert en je wil helpen deuren open te zetten terwijl andere deuren dichtgaan!

In mijn verhaal ‘Van de kaart geveegd’ heb ik daar te weinig over geschreven. Het pesten en de daardoor opgelopen epilepsie vond ik al die jaren het belangrijkste! En niet te vergeten hoe ik opnieuw God in mijn leven toeliet. En dat is het natuurlijk ook! Nu heb ik het gevoel dat ik ook (meer) met jullie wil delen wat de consequenties op latere leeftijd zijn en hoe je motivatie eronder lijdt. Ook dat ik niet altijd de goede begeleiding heb gehad en wat de gevolgen daarvan waren. Ik ga dit binnenkort met jullie delen in een nieuwe versie van ‘Van de kaart geveegd’. Zie het als een update!

Ook wil ik met jullie delen wat de verkeerde vorm van geloven, ofwel paranormaliteit en occultisme met me heeft gedaan voordat ik weer als Christen in mijn leven verder ging. Hiermee wil ik mijn uiterste best doen om niemand te pijnigen. Het is enkel mijn eigen ervaring waarin ik vanuit mijn gevoel spreek! Momenteel heb ik heel veel regelwerk te doen vanwege privé omstandigheden maar binnenkort zal ik de update met je delen in mijn biografie ‘Van de kaart geveegd’. Want: schrijven is mijn uitlaatklep en tussen al het regelen door is daar een plekje voor over 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *