Oh mijn Valentijn

Goedemorgen deze (hier) zonnige Valentijn morgen. Of moet ik zeggen goedemiddag of goedenavond. Als schrijver kan ik deze bijzondere dag niet zomaar voorbij laten gaan, dus heb ik het vervuld met een gedicht. Ik ben ook van mening dat Valentijnsdag niet de enige dag is om elkaar de liefde te laten zien en doet de commercie er een flinke schep bovenop. De Valentijnsdeals vlogen om ieder ‘s oren en stiekem zijn dingen misschien wel (tijdelijk) duurder. Leuke deals dus 🤣

Ik heb hier niet de ultieme Valentijn verrassing voor je gepubliceerd want er zijn misschien mensen in mijn kring die dit ook lezen. Dat kan nu even niet de bedoeling zijn 😉 Dit keer heb ik een gedicht gepubliceerd. Gewoon voor jou als lezer… Geniet van deze bijzondere dag nét zoals alle andere dagen in het jaar. Het wordt een mooie lenteachtige dag met zon, dus kom maar op met die good feeling! ❤

“oh mijn Valentijn
wat doet het toch een pijn
dat ik je niet kan zien
maar toch krijg je een dikke tien

vandaag heeft het lot bepaald
dat de taxi je heeft opgehaald
morgen ben je er weer
dan gaan wij in Valentijn sfeer

je werk heeft je nodig
want ook daar ben je niet overbodig
er is spanning en paniek
hopelijk maakt het je niet ziek

mijn verrassing is
niet mijn gemis
want ik kom je opzoeken
dit jaar wil ik Valentijn niet opdoeken

ookal heeft het jaar 365 dagen
vullen we een dag extra onze magen
toch is het een speciale dag
dat ik je mag verrassen met een lach”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *