De droom

Beste lezer, allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Hopelijk mag het een jaar worden van geluk, gezondheid en liefde. 2023 is begonnen en dat is maar goed ook. Al het gesnoep van december moet maar eens afgelopen zijn, want de kilo ‘s moeten er weer af… (bij de meesten) Daarnaast is het weer afgelopen met een leuke periode en hebben we weer 11 maanden en dertig dagen om er wat van te maken! Voor nu heb ik een gedichtje geschreven met de titel ‘de droom’.

de droom
die zoveel vertelt
in goede tijden
en in slechte tijden

het zien
het horen
het ervaren
alsof het echt is

de lach
de traan
of de schrik
het is de gedachte

meenemen
of snel vergeten
een begin
met emotie

liefde of haat
trouw of ontrouw
licht of duisternis
hemel of hel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *