Prettige Kerstdagen!

Beste lezer,

Ik wens jullie allemaal prettige kerstdagen! Dat jullie allemaal een gezellige kerst mogen hebben en volop mogen genieten met elkaar. Eet en drink met mate, speel gezellig spelletjes of maak een wandeling. Ga liedjes zingen of ga lekker Home Alone kijken. Hoe je het ook doet, maak er zoals net gezegd iets moois van en geniet!

P.s. vergeet ondanks alles niet dat Kerst om de geboorte van de Heere Jezus gaat. Hij leeft nog steeds!

Ik ben tijdens kerst even niet aan het schrijven, maar vanaf de 27ste vind je me hier weer zoals gewend terug! Zo meteen ga ik helpen de rollade op eten en daarna hebben we een kerstwandeling en de wel bekende kerstavonddienst op de planning staan.

Groetjes,

Bas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *