Dat sterretje…

Dat sterretje, dat ben jij! Zó bijzonder en zo uniek. Niemand kan zeggen dat hij of zij de andere versie van jou heeft gezien want er is maar één jij! Jouw lichaam en jouw stem. Jouw manier van antwoorden en handelen. Dat kan alleen jij! Daarom ben jij die altijd bijzondere ster… Je fonkelt, je geeft het licht. Jij met je mooie gezicht. Ookal ben je een tweeling, ookal zie je er net zo uit als je broer of zus. Ook dan ben jij uniek! Laten we dit even niet vergeten…

Dat sterretje, wauw! wat ben je zinvol. Jij hebt jouw aandeel in de mensheid en voor deze wereld. Wát het ook moge zijn! Ookal tel je de korreltjes zand of ben je een kunstenaar, zit je in je pak als bankdirecteur of ben je een afwasser… Misschien weet je het gewoon nog niet? Ook dan ben je nuttig! Sowieso voor één of meerdere mensen… De wereld komt wat te kort zonder jou! Ookal ben je laag opgeleid of heb je dat te hoge diploma op zak.

Dat sterretje, zo fijn! Want je bent gewoon wie je bent. Jij bent dat oplaadpunt die iemand nodig heeft. Ookal zijn het er niet veel… Soms heb je aan één of twee personen genoeg om energie te geven. En vergeet niet, zij jou ook! Dus, voel je je nutteloos? Ben je een nietsnut? Heb je niets bij te dragen? Sluit dan je ogen en denk na. Want is het écht waar wat je negatieve gedachte je probeert wijs te maken? Moet je die niet juist de deur wijzen en geen moment van aankijken gunnen?!

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *