Inspiratiebom

Beste lezer, leuk dat je er weer bij bent! Dit keer wil ik het met je hebben over een inspiratiebom in mijn hoofd. De ene keer heb ik meer inspiratie dan de andere keer en de inspiratie-frequentie is de laatste tijd meer aan het toenemen. Al een aantal jaren schrijf ik gedichten, verhalen, columns en dat vind ik heerlijk om te doen. Wees niet bang, ik ga niet bij je weg! Wat ik nou echt wil vertellen is dat ik de laatste weken heel veel nieuwe ideeĆ«n heb gekregen op schrijfgebied en dat heeft te maken met een ‘nieuw doorlopend verhaal’.

“Al een aantal jaren schrijf ik gedichten, verhalen, columns en dat vind ik heerlijk om te doen”

Trek ik dat wel?! Datgene wat ik al jaren schrijf en daarnaast ook nog een ‘serie’… Ik heb een rijke fantasie in mijn hoofd en dat draait als een film door. Maar… Ik heb ook mijn ‘dingen die belangrijk zijn’ zoals mijn werk, huishouding, cursussen, de tuin, maar ook mijn vrienden / familie en mijn vriendin. Gelukkig worden mijn dagen ‘goed gevuld’ en zo hoort het ook te zijn in het leven. Maar waarom krijg ik die inspiratie om een nieuwe ‘serie’ erbij te gaan schrijven? Een soort fantasieverhalenlijn voor jong en oud? Serieus waar, schrijven en tekenen! Ik haalde voeger hoge cijfers voor tekenen…

“Gelukkig worden mijn dagen ‘goed gevuld’ en zo hoort het ook te zijn in het leven”

Je krijgt talenten mee vanaf je geboorte en het is de bedoeling dat ik daar wat mee ga doen. Doe ik het niet dan krijg ik er ooit een keer spijt van! Goed, dit is dus een puzzelstukje die ergens aan moet passen, maar waar?! Ik laat me er maar in leiden door de Lieve Heer en wie weet… Wel moet het een verantwoorde keuze zijn zonder pijn, want datgene dat ik al heb wil ik niet loslaten! De inspiratie is er, dat in elk geval… En wanneer het wel of niet tot uiting komt? Dat zie ik wel en jullie als volger natuurlijk ook šŸ˜‰ Voor nu geniet ik van alle momenten die er zijn en houd ik prima mijn hoofd boven water!

“Wel moet het een verantwoorde keuze zijn zonder pijn, want datgene dat ik al heb wil ik niet loslaten!”

Ik wens iedereen een prettig weekend! Geniet ondanks het slechte weer dat eraan komt er toch van! Elk jaargetijde heeft zijn charmes, dus ook de herfst! Over minder dan een week tikt de kalender 21 September aan en dat betekent… Het officiĆ«le begin van de herfst! Ruim je rommel op, maak het ‘herfstachtig’ binnen en buiten. Kaarsjes doen veel en wat dacht je van herfststukjes met bladeren, eikels, kastanjes en pompoenen? Veel succes met het ‘herfstig’ inrichten van je huis! En de stamppotten? Die doen het weer prima in de herfst. Tot de volgende keer! šŸ˜Š

“Over minder dan een week tikt de kalender 21 September aan en dat betekent… Het officiĆ«le begin van de herfst!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *