Jij bent het

Beste lezer, dit keer weer een gedichtje. Het kwam in me op toen ik op de bank zat met een glaasje ranja. Zo werkt dat soms als je schrijver bent! Er komt ‘gewoon’ iets in je op, je start Word op en voordat je het weet heb je een gedichtje. Het is een liefdesgedichtje waarbij waardering en ‘aanschouwen’ centraal staat. Veel plezier met het lezen ervan 😉

jij bent het
die altijd ziet
en altijd hoort

jij bent het
met je lied
dat nooit stoort

ik ben het
die je aanschouwt
en je bewonder

ik ben het
die liefde opbouwt
bij jou kan ik niet zonder

mijn hart klopt
het zweet loopt overal
mijn hoofd is vol van jou

mijn hart klopt
omdat ik je vragen zal
bij me te zijn omdat ik van je hou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *