Laat je zien!

Beste lezer, misschien heb je al heel lang in je om te gaan schrijven maar durf je het niet of houdt ‘iets anders’ je tegen. Maar waarom eigenlijk? Schrijven is één van de oudste maar mooiste beroepen en hobby ‘s op de wereld! Toen pen en papier er waren begonnen de eerste schrijvers met hun verhalen, gedichten en allerlei ander schrijfmateriaal.

Natuurlijk zijn er weleens mensen die reageren wat lacherig op artikelen die je hebt gepubliceerd. En daarbij maakt het niet uit of je het op internet publiceert of gewoon op papier. Het groepje afkrakers bestaat helaas ook maar laat je daardoor niet van de weg vegen! Als jij in je hart voelt dat je iets wilt gaan schrijven dan zou het zonde zijn als je dat wegstopt!

Heb je vroeger weleens gedichten geschreven of als kind een droom gehad om verhalen te schrijven? Vind je dat je te oud bent voor deze fantasie? Maak je niet druk! Ik ben misschien op mijn schrijven ook gewoon het ‘kind in mezelf’ en wat voelt dat heerlijk! Ben je een grote man en heb je diep in je hart de behoefte om te gaan schrijven? Laat jezelf niet gek maken dat schrijven niets voor mannen is…

Pak die pen of tekstverwerker!

Er zijn immers enorm veel schrijvers over de hele wereld. Kijk eens hoeveel mensen succes hebben met hun boek, boeken en gedichtenbundels. Voor mezelf heb ik ook een grote wens om boeken te schrijven. Het is heerlijk om lekker achter je computer te gaan zitten of achter het huis achter je laptop en te werken aan je eigen content. Je fantasie op papier of in een tekstverwerker, dat is zó ontzettend gaaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *