Tringeling, tringeling

Tringeling, tringeling, de telefoon gaat af, dat melodie zingende ding! Met mij is wat ik zeg maar wat een pech… Verkeerd verbonden! Ik hang op, ik hang op, wat is dat toch weer top! Het ding ligt weer op tafel en ik heb zin in een lekker warme wafel. Maar nee, maar nee, ik heb een ander idee! Salade met een blaadje voor dat in mijn maag te vullen gaatje. Sausje eroverheen, sausje eroverheen, maar wat is dat? Ik knoei per ongeluk over mijn been. Jeetje wat een pech, alle schoonheid weg!

Mijn maag knort, mijn maag knort, ik begin bijna te kwijlen maar gelukkig is dat maar kort. Ik schep met mijn grote lepel het eten op, wat voel ik me toch weer top! Jammie, jammie, wat een gezonde verwennerij. Ik neem als toetje yoghurt met aardbei! Tringeling, tringeling, de telefoon gaat weer, ik leg mijn toetje neer en de vraag duidt wil je met me mee naar het meer? Wat is dat voor vraag? Wie doet er nu zo vaag?

Met wie spreek ik? Met wie spreek ik? Is het wel iemand die ik ken? Is het iemand die weet wie ik ben? Het blijkt van niet, want het is iemand die een ander persoon in me ziet! Ik heb dezelfde naam, ik heb dezelfde naam, maar de beller antwoordt zijn roepnaam met achternaam Braam. Geen idee, die ken ik niet, bij mij is het niemand die mijn geweten ziet! Ik ken wel een heer Banaan en die is getrouwd met mevrouw de Kers. Als ik aan hun denk houd ik altijd mijn eten vers.

Ik hang op, ik hang op, want twee keer verkeerd verbonden is écht over de top! Nu eerst toetje en dan mijn broek verschonen, want anders ziet het er straks uit als chili con carne met kapot gestampte bonen. Het idee, het idee, ik moet er niet aan denken dat ik mezelf dat ga schenken! Bah wat vies, bah wat vies, ik kijk er nu maar even niet naar want mijn toetje is nog steeds daar! Buiten vliegen de bijtjes en vlinders, heerlijk want het wordt weer zomer!

Opperdepop, opperdepop, ik ruim het lege toetje op. Afwassen, afdrogen en mijn broek verschonen. Dat zal mijn voltooid gevoel absoluut lonen! Ik ga naar buiten, ik ga naar buiten, want ik wil van de zomer genieten en de plantjes natspuiten. Bijtje hier, wespje daar, en terwijl ik naar de vlinders kijk roep ik auw!!! Een bij steekt me met zijn angel in mijn arm. Dat maakt me naast hevige pijn wel even warm. Ik behandel de wond en verwijder de angel, tenslotte zing ik mijn deuntje om rustig te worden samen met mijn triangel…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *