Hoera, hoera, hoera!

Beste lezer, het is 27 april en dat betekent… Koningsdag! Pak al je oranjekleren uit de kast. Het is even zoeken maar daar ergens achter die kersttruien liggen ze 😉 Ga naar het dorp of dichtst bij zijnde stad en geniet van de vrijmarkt waar vele kinderen hun overbodige spulletjes verkopen. Ben je van de festivals en feestjes? Dan is er genoeg te doen in het land. Wat je ook gaat feesten, doe het met mate! Yes!!! We mogen weer… 2022 is het jaar waarin we weer met elkaar kunnen genieten van ons écht Nederlands feest! Koning Willem Alexander, Majesteit, Van Harte Gefeliciteerd met uw verjaardag! En Maxima natuurlijk ook. Samen nog veel gelukkige en gezonde jaren toegewenst!

“3X zeggen we hoera, want het zonnetje schijnt wanneer ik opsta. Er is een feest, iedereen kan vandaag gezellig naar de vrijmarkt en een party houden als een beest! Oranje T-shirt, gekke broek of leuke hoed, het maakt niet uit hoe je erbij loopt, als je maar meedoet. Natuurlijk is het voor de kindertjes leuk als je wat van hun overbodige spullen koopt… Het is koningsdag, onze Koning is jarig en wij, het volk mogen het na twee jaar Corona weer vieren met een lach. Oranje tompouce hier en een oranjebitter daar, die pondjes gaan er morgen wel weer af, want vandaag is het een Oranje gebaar!

Iedereen ontdooit tijdens de koningsnacht, want men weet wat men morgen verwacht. Misschien veel bier of een bescheiden feestje hier. Dansen en swingen hoort er bij maar om die stoere artiest écht te kunnen zien moet je wel even voordringen. Er is geen dorst en tijdens het feest wordt er veel gemorst, het is aan jou of je eraan meedoet of dat een wandeling over de vrijmarkt voldoende met je doet! Samen genieten met vrienden of familie gaat ons goed, alleen zijn het tegenwoordig wel héél weinig vlaggen die ik zie… Leve de koning, Leve de koningin, Leve Nederland… Wat een prachtige plek met bloembollen, molens, natuur en strand!”

Iedereen een fijne koningsdag toegewenst. Het zonnetje schijnt dus dat belooft een mooie dag te worden. Geniet, maar drink met mate want morgen moet er gewoon weer gewerkt worden 😉 Is er morgen toch sprake van een kater? Dan is bekend waar je het van hebt. Geen nood! Een gebakken ei met zout op brood doet wonderen… Eén ding is zeker, je hebt vandaag dan genoten van het leven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *