Alles komt goed

Goedemorgen beste lezer, gisteravond heeft bijna heel Nederland The Passion kunnen kijken dat dit jaar uit de hoofdstad van de Achterhoek, de stad om de hoek voor mij, Doetinchem werd gepresenteerd. ‘Alles komt goed’ was het motto en zoals elk jaar probeert de organisatie samen met KRO / NCRV de boodschap van de HEERE JEZUS aan iedere Nederlander, iedere persoon van élke afkomst duidelijk te maken. Jezus heeft aan het kruis geleden om onze zonden te vergeven maar het evenement stond ook stil bij de gebeurtenissen die nu in Nederland, Europa en over de hele wereld gebeuren.

Hopelijk worden veel mensen op een positieve manier geraakt is wat ik bij zo ‘n uitzending altijd hoop. Of het nu bevrijding is of troost… Genezing of uit bitterheid getrokken worden… Wat zou het mooi zijn als je dat niet alleen hoeft te dragen en dat de HEER bij je is! Leven is samen, maar ook samen met de HEER. Leven doe je niet alleen, niet in stilte, niet in eenzaamheid, niet in verdriet en bitterheid… Samen komt het goed! Een dansende ziel is als een feestvierende discipel in de Hemel en op aarde.

“Alles komt goed
Soms sta je alleen, af en toe of altijd… het is een enorme strijd! Je staat op springen of bent al gesprongen… Uit emotie! Wat gaat er in je koppie om, waar ben je boos over of bang? Waarom rollen jouw tranen naar beneden en vallen ze? Waarom is jouw hart gebroken? Wat heeft je gemaakt wie je nu bent naar buiten? Je goede stem klinkt maar de negatieve stem overheerst! Wist je dat je het negatieve in Jezus’ naam kunt wegsturen? We kunnen bidden en danken en om hulp vragen. We kunnen luisteren en troosten, we kunnen meedenken in oplossingen! We kunnen het samen, we doen het samen, want alles komt goed! Ookal lijkt het voor jou niet… Ookal is de tunnel voor jou donker en is er geen lichtpuntje te zien in de verte… Ookal voelt je hart leeg en je ziel idem dito! De enige voorwaarde is: Je moet je aansluiten… Aansluiten bij positiviteit, aansluiten bij hen die je wél zien staan! Aansluiten bij hen die zeggen ‘alles komt goed!’

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *