Wouter en de zoektocht naar kerst (10)

Het is nacht, Wouter is wakker en loopt een eindje omdat hij niet kan slapen. Bij het park komt hij Rico tegen. De hond van Rico rent op hem af en het lijkt erop dat hij Wouter wil aanvallen! Hij gromt en laat z ’n tanden zien en dan kont Rico dichterbij. ‘Zo sukkel, dacht je nu serieus dat ik je ooit zou mogen?!’ Je bent nog steeds een enorme kneus en qua toneel bak je er ook al niets van! Je bent en blijft altijd een sukkeltje… Wouter schrikt enorm van zijn reactie. Dit had hij nooit verwacht. De hond gromt, blaft en blaft steeds harder en Rico scheldt en scheldt. Net als vroeger zit hij Wouter enorm dwars en Wouter schreeuwt ‘ga weg! ga weg!’ Dan komen Rico ’s vrienden, inderdaad waarmee Wouter ook in de stamkroeg heeft gezeten, erbij en die maken het nog véél erger! Wouter staat op en rent weg, nét op tijd voordat de hond hem zou grijpen! Wouter rent en rent terwijl hij door Rico, zijn vrienden en de hond achterna wordt gezeten. Hij is bijna aan het eind van het park en daar staat opeens Frederik. ‘Kneusje, kneusje, kneusje, hij blijft maar doorschreeuwen totdat hij Wouter een enorme klap geeft! Dan wordt alles zwart voor Wouter ’s ogen en hij lijkt zijn bewustzijn kwijt te raken. Op dat moment dat hij wegraakt schoppen, bijten en slaan de groep Wouter… Er is niemand in de buurt nu hij daar ligt en het laatste wat hij hoort ‘Je krijgt Marleen toch niet, nooit!!! Die neem ik net zo weer van je af als Marlies!!!’ Dan wordt het donker en lijkt het erop dat Wouter in een donker gat loopt… Hij kijkt om zich heen maar nergens is iets te vinden… Wouter roept maar niemand hoort hem, hij schreeuwt maar nog steeds hoort niemand hem… ‘Ben ik nu dood?’ vraagt Wouter zich af… Hij loopt, maar alles is pikzwart. Dan daar in de verte verschijnt iets. Het komt steeds dichterbij en het lijkt een kiertje te zijn waar licht doorheen schijnt… Wouter doet de deur verder open en een enorm licht schijnt op hem in. Hij kan z ’n ogen niet open houden!

Het is zeven uur in de ochtend en Wouter wordt wakker. Het zweet ligt in z ’n bed en zwaar beroerd zit hij in z ’n bed. Met tranen in z ’n ogen kijkt hij rond en ziet de prachtige wereld door zijn slaapkamerraam. ‘Gelukkig, gelukkig was het een nachtmerrie!’ zegt hij tegen zichzelf… De douche gaat aan en een heerlijk warme douche stroomt over Wouter ’s lichaam. Hij realiseert dat hij vanavond weer een repetitie heeft en hij verheugt zich om Marleen! Eerst moet hij werken bij de bakkerij maar ook daar heeft hij geen problemen mee! Elke dag verheugt hij zich op zijn werk. Iets later dan anders komt hij bij de bakkerij. Daar is iedereen al druk bezig en Wouter sluit zich aan bij het team. Rico komt tussen de middag even een praatje maken en even werd hij herinnerd aan de nachtmerrie van afgelopen nacht. Gelukkig is er niets aan de hand en samen eten ze even tussen de middag een Hotdog en een puntzak patat in het park. Rico vertelt dat hij zin heeft in de repetitie vanavond en uiteraard Wouter ook. ‘Ik weet ook wel waarom’ grinnikt Rico en Wouter bevestigt dit. Als alles op is gaat Wouter met Rico weer naar de bakkerij en daar scheiden hun wegen. Er zijn enorm veel klanten bij bakkerij Frederik omdat het vlak voor kerst is. Morgenavond is het kerstavond en dan moet alles bij de klanten binnen zijn! Dan komt de toneelvoorzitter van Wouter ’s oude toneelvereniging en hij koopt twintig zakken oliebollen voor alle leden en een paar zakken appelflappen. Wouter denkt even na… ‘Moet ik hen dit allemaal gunnen? Ze hebben me verbannen en nu dit?!’ Toch rekent Wouter met de voorzitter af en wenst hem fijne feestdagen. ‘Hetzelfde’ en Tim, de voorzitter loopt weer de winkel uit. De werkdag komt ten einde en Wouter sluit de winkel. Overal blinken de kerstlampjes en alle andere gezelligheid weer en de lucht lijkt alsmaar grijzer en grijzer te worden. Deze avond wordt het vroeg donker en Wouter krijgt het steeds kouder in handen en voeten!

Een beetje zenuwachtig is Wouter, want vanavond gaat hij haar weer zien! Met een bord gevuld met salade, pasta en wraps benut hij zijn avondeten en na een douche en uiteraard zijn mooiste kleren aan gaat Wouter naar de dansvereniging. Bij aankomst wordt hij weer vriendelijk en enthousiast ontvangen. Ze babbelen wat bij maar Wouter vraagt zich af waar Marleen is… Wordt dit een tegenvaller voor hem?! De dans en toneelrepetitie begint en er is nog steeds geen Marleen. Een beetje raakt Wouter afgeleid omdat hij de deur zo nu en dan in de gaten houdt. De toneelrepetitie is bijna voorbij en ze moeten de act zonder Marleen doen. Erg jammer en Wouter begint steeds meer te balen… Niet omdat ze de act niet kan doen op dit moment maar gewoon omdat ze er niet is! De hele dag heeft Wouter zich verheugd op de dansvereniging en nóg meer op Marleen en dan is ze er niet… Het is pauze en er wordt kerstbrood getrakteerd omdat het bijna kerst is. Iedereen staat gezellig bij elkaar en er is veel lol en gezelligheid. Wouter doet lekker mee hieraan maar af en toe kijkt hij naar de grote klapdeuren. Nog steeds geen Marleen… De pauze is voorbij en iedereen gaat weer door. Dan komt Marleen binnen! Wouter ’s hoofd wordt hartstikke rood en hij begroet haar… Marleen begroet Wouter met haar vriendelijke uitstraling en vraagt hoe het met hem gaat. Stotterend antwoord Wouter dat het goed gaat en natuurlijk vraagt hij hoe het met haar gaat. ‘Ik had een heel belangrijk gesprek bij de bakkerij’ antwoordt Marleen en daarom is ze ook zo laat. Wouter snapt het en hij vraagt of het iets ernstigs is. Het gaat niet goed bij de bakkerij van Marleen en daar praat ze met Wouter over. Ze staan samen te praten en dan lopen beiden naar de ruimte waar ze nog even de act willen oefenen. Na de oefening is iedereen tevreden en dan lopen ze naar de dansruimte om nog even mee te dansen. Marleen loopt naast Wouter en Wouter geniet weer van haar heerlijke luchtje. Haar prachtige blonde haren slaan iets tegen Wouter ’s schouders aan omdat Marleen iets dichterbij komt zodat ze samen door de klapdeuren kunnen lopen.

Dan vraagt Remco, een mededanser aan Marleen of ze met hem wil dansen. Marleen loopt met Remco mee en even later staan ze omarmd te dansen… Ze oefenen nog wat voor het kerstbal en om Wouter heen hoort hij dat mensen elkaar vragen voor dit bal. Wouter houdt stiekem Marleen en Remco in de gaten, want hij mag haar absoluut niet vragen voor het bal! Is dit nu een gemiste kans voor me?! Vraagt hij zich af… Wouter danst met een andere danspartner en zij heet Isabelle. Ze praten wat en dan vraagt Isabelle of Wouter met haar naar het kerstbal wil. Wouter antwoord met nee… Hij is van plan om iemand anders te vragen antwoord hij naar haar en dan wordt het stil bij Isabelle. Nadat de dans klaar is gaan de dansgroepjes van twee weer uiteen en Remco en Marleen lopen naar de bar om vervolgens wat te drinken. Ze lijken erg in elkaar geïnteresseerd te zijn omdat ze de hele tijd bij elkaar blijven staan en ook vlak naast elkaar. Rico komt naar Wouter en hij vraagt ‘waarom ben jij niet samen met Marleen?’ ‘Kijk maar eens…’ zegt Wouter en Rico ziet Remco en Marleen bij elkaar staan. ‘Hmmm…’ zegt Rico, ‘hij heeft al zoveel meiden verslonden en nu zit hij achter Marleen aan!’ Rico ’s gezicht krijgt een beetje een boze uitstraling maar wat kan hij zeggen… Dan gaat Remco naar het toilet en komt Marleen richting Wouter gelopen. Wouter denkt bij zichzelf ‘ze zal wel geen interesse meer in me hebben en er met Remco vandoor gaan.’ Marleen komt steeds dichterbij en Wouter begint alweer behoorlijk te zweten. ‘Mag ik zo met je dansen?’ vraagt Marleen aan Wouter en hij kan wel een gat in de lucht springen. Hij kijkt haar vrolijk aan en antwoordt ‘jazeker!’. Dan lopen beiden naar de dansvloer waar ze tegenover elkaar staan… Wouter in zijn mooie donkerblauwe pak met stropdas en een zwart overhemd eronder. Zijn mooie strakke donkerblauwe broek maakt het keurig netjes af. Marleen staat tegenover Wouter met haar mooie Ierse winterkoltrui en haar prachtig strakke donkergrijze broek maakt het bij haar op een winters sexy manier af.

Wouter zweet en begint wat te rillen van de zenuwen. Marleen komt steeds dichterbij en de zaal wordt donker. Marleen en Wouter hebben nu alleen aandacht naar elkaar en de muziek en langzaam slaat Marleen een arm om Wouter. Aansluitend volgt Wouter met zijn arm om Marleen en dan voelt hij haar heel langzaam tegen hem aan komen. Wát een fijn gevoel, wat een prachtig moment! Hij voelt Marleen ’s haren omdat ze haar hoofd over Wouter ’s schouder legt. Heel subtiel beginnen ze te dansen. De aandacht ligt op het gevoel… Buik tegen buik en het lijkt erop dat Marleen nu helemaal in Wouter ’s armen ligt. Ze fluisteren wat in elkaar ’s oor en Marleen zegt dat Wouter supergoed kan dansen. ‘Remco is naar huis gegaan want hij moest op de kinderen passen omdat zijn vrouw moest invallen op het werk’ vertelt Marleen. Wouter raakt opgelucht in zichzelf en duwt haar langzaam wat dichter tegen zich aan. Dan gaat Marleen ’s hoofd van Wouter ’s schouder en kijkt ze hem recht in de ogen. Omarmd en voelend van elkaar ’s lichaam kijken beiden super enthousiast naar elkaar en volgt er een glimlach. Wouter wil haar graag een kus geven maar hij durft het niet. Hij kan bij Marleen aflezen dat ze hetzelfde denkt maar het lijkt erop dat zij het ook niet durft. Dan komt er een ander liedje en dat is als afsluiter van de avond een feestliedje. Polonaise wordt er gedaan en als laatst wordt er met danspartners geschuifeld. Wouter en Marleen hebben alleen nog maar aandacht voor elkaar en de avond gaat al snel over in de nacht. Tot aan het eind staan Wouter en Marleen met elkaar te dansen, schuifelen en houdt Marleen Wouter vast tijdens de polonaise. Het zijn twee stevige handen die hem niet los willen laten lijkt het wel… Er wordt wat gedronken bij de bar en dan gaat iedereen naar huis. Wouter en Marleen zijn weer als laatst en de barman doet de deur van het gebouw weer dicht. Daar staan ze dan buiten in de kou, het vriest en de lichtjes glinsteren om beiden heen. De barman wenst ze een fijne nacht en ‘tot eerste kerstdag’.

Marleen loopt met Wouter mee en bij de fietsen staan ze nog lekker te kletsen. Marleen vertelt over de bakker waar ze werkt en Wouter over de voorbereidingen die hij doet om de zaak over te nemen. Verder kletsen ze over koetjes en kalfjes en op het laatst wordt de gespreksstof wat intiemer. Wouter stelt voor om met Marleen een eindje te gaan wandelen in het dichtbij gelegen park en zij vindt dat een goed idee. Voordat ze gaan lopen vraagt hij naar haar telefoonnummer want hij wil het nu niet weer laten schieten… Marleen pakt haar telefoon en zoekt haar nummer op. Super enthousiast dat Wouter is wordt hij nog enthousiaster, want het nummer van zijn grote verliefdheid komt in zijn telefoon. Nadat de telefoonnummers zijn uitgewisseld gaan beiden met de fiets in de hand naar het park en zetten daar de fiets voor de poort. De fietsen gaan op slot en Marleen en Wouter lopen het park in. Daar lopen ze dan, gezellig naast elkaar en pratend. Marleen vertelt over het feit dat de bakkerij waar ze werkt failliet is en er geen opvolger is gevonden. Ook bij die bakkerij zijn er veel vrijwilligers en wat vast personeel die dus allemaal werkloos dreigen te raken. Wouter vindt dit heel erg voor hun en hij denkt na over wat hij voor hen zou kunnen doen binnen zijn toekomstige bakkerij. Na een halfuurtje lopen in het park gaan beiden op een bankje zitten bij de bevroren vijver. Het is stil, muisstil… Een briesje wind is hoorbaar en af en toe een uil of vogel die piept of fluit. Marleen zit dicht tegen Wouter aan en dit vindt hij erg prettig. Haar prachtige lichaam voelt zo prettig en heerlijk warm in de ijzige kou. Dan voelt Wouter wat. Het valt op zijn hoofd, op zijn broek en vervolgens op zijn neus. Het begint te sneeuwen lijkt het wel en terwijl de kerstboom tegenover de vijver prachtig blinkt komt Marleen nogeens wat dichterbij Wouter zitten.

Wouter begint te vertellen over zijn verleden en nu komt ook het moment van de waarheid… Hij vertelt waarom hij bij bakkerij Frederik is terechtgekomen. Marleen luistert zeer aandachtig en medelevend naar Wouter en na het moment dat Wouter het eruit heeft gegooid over zijn taakstraf wordt het even stil… Marleen kijkt hem aan en Wouter kijkt haar aan… ‘Wil Marleen nog wel wat met me te maken hebben nu ik dit heb verteld?’ denkt Wouter bij zichzelf. Dan pakt Marleen Wouter héél stevig vast en knuffelt hem. ‘Dankjewel voor je openheid’ zegt ze. Een kusje op de wang van Wouter volgt en even staan ze omarmd tegen elkaar aan en in de ijzige kou houden ze elkaar even stevig vast. Wouter voelt opnieuw Marleen ’s prachtige lichaam. Haar prachtige lieve uitstraling komt volop in beeld als hij haar aankijkt en als ze glimlacht is Wouter telkens helemaal verslagen van pure verliefdheid. Marleen ’s ogen glinsteren lijkt het wel en met haar buik, borsten en vervolgens haar hoofd over Wouter ’s schouder drukt ze zich helemaal tegen hem aan! Wouter antwoordt door haar nogeens tegen hem aan te duwen en daar staan ze… Verder kunnen ze niet tegen elkaar en terwijl ze daar staan begint het harder te sneeuwen. Marleen fluistert in Wouter ’s oren dat het zó vertrouwd voelt en ze hem niet meer wil loslaten. Dan komt het moment waar Wouter al een tijdje op heeft gehoopt… Beiden kijken elkaar aan. Marleen ’s prachtige verliefde ogen en de smoorverliefde ogen van Wouter. De lichamen kunnen al niet meer dichter naar elkaar toe want ze voelen elkaar op elk gebied, vervolgens komen de gezichten steeds dichter naar elkaar totdat hun lippen elkaar kunnen raken. Wouter is de eerste die Marleen ’s lippen raakt en er een hele lieve kus op zet. Marleen volgt en er volgen meer en meer kusjes. Even later blijven de monden aan elkaar en wordt er innig gezoend. Het sneeuwt en sneeuwt en de omgeving om hen heen wordt steeds witter. Wauw! Wat gaat er een heerlijk gevoel door Wouter heen, het is alsof hij in het paradijs is met zijn prachtige lieve vrouw! Urenlang staan ze daar op die plek. Beide jassen zijn ingesneeuwd en dan besluiten ze maar eens hand in hand terug te lopen naar de fietsen die bij de poort van het park staan.

Aangekomen bij de fietsen zien ze dat de fietsen helemaal zijn ingesneeuwd. In een paar uur tijd terwijl zij van elkaar hebben staan genieten is er tientallen centimeters sneeuw gevallen en moeten ze nu in de glibberige sneeuw zien thuis te komen. Marleen staat tegenover Wouter en wil hem nog één stevige knuffel geven voordat ze op de fiets stapt om met Wouter naar haar huis te fietsen. Dan glijdt Marleen uit en belandt bovenop Wouter! Daar liggen de twee dan… Op elkaar, en terwijl ze elkaar lachend aankijken en wat liggen te stoeien sneeuwen ze ook nogeens onder op die plek. Een paar uur later, jawel in de vroege morgen ligt er meer sneeuw en hebben ze elkaar maar lekker warm gehouden. Marleen vraagt aan Wouter of hij zin heeft om na het kerstbal mee te gaan naar de kerk voor de kerstnachtdienst. Wouter geeft aan nog nooit naar de kerk te zijn geweest maar dit toch eens met haar te willen proberen. Blij antwoordt Marleen dat ze het fijn vindt dat hij met haar meegaat en geeft hem een flinke kus op zijn mond. Wouter staat op en biedt zijn helpende handen aan om Marleen overeind te trekken uit de sneeuw. Wouter heeft haar overeind gekregen en samen lopen ze met de fiets in de hand naar huis. De wegen scheiden elkaar dit keer niet… Omdat het zo ontzettend glad is bedenkt Wouter dat Marleen wel met hem mag meekomen naar huis. Marleen loopt met Wouter mee en onderweg worden er nog veel stevige knuffels en zoenen uitgedeeld aan elkaar en het laatste stukje beurt Wouter haar op en draagt hij haar zijn huis binnen als een echte gentlemen! Eenmaal binnen in het lekker warme met kerst versierde huis legt hij haar op de bank… Samen giechelen ze al genietend van elkaar omarmd op de bank. Dan vraagt Wouter of ze wat wil drinken en ‘s morgens vroeg in de ochtend worden er twee heerlijke koppen chocolademelk met slagroom en kaneel bereid! Marleen staat op en gaat op de bank zitten. Wouter komt terug met lekkere zelf gebakken koekjes en zet dit op tafel.

Daar zitten ze, heerlijk genietend van elkaar en de chocolademelk stevig naast elkaar. Marleen legt haar hoofd tegen Wouter en ze kietelt hem een beetje. Dan kietelt Wouter terug en voor hij het weet heeft hij Marleen lachend, giechelend en genietend op de grond liggen. Daar liggen ze dan uiteindelijk… Samen te stoeien bij de kerstboom en er volgt een kusje op Marleen ’s wangetjes! Wouter biedt aan dat Marleen mag blijven slapen omdat het buiten bar en boos is met de sneeuwval. Er ligt al bijna een meter sneeuw en hij wil goed voor Marleen zorgen. Marleen geeft aan dat ze niets bij zich heeft maar Wouter heeft een oplossing. ‘Af en toe blijft mijn nicht aan de andere kant van het land weleens slapen en ik heb nog wel spullen van haar hier liggen’ zegt hij. Marleen en Wouter hebben de lekkernij en chocolademelk op en besluiten om naar bed te gaan. Wouter heeft een grote boxspring op zijn slaapkamer waar ze makkelijk samen kunnen slapen. Hij vraagt uit fatsoen en respect of hij op de andere slaapkamer moet slapen maar dan zegt Marleen dat ze hem graag naast zich wil hebben. Het bed wordt opgemaakt zodat er een plekje klaar is voor Marleen en terwijl zij zich opfrist op de douche kleedt Wouter zich snel uit en trekt zijn pyjama aan. Dan komt Marleen met haar linnen blauwe T-shirt en dunne zachte broek die ze onder haar normale kleren droeg aangelopen en gaat naast Wouter zitten. Ze gaat extra dicht tegen Wouter aanzitten en geeft hem voor het slapen gaan een enorme knuffel! ‘Ik ben zo blij met je!’ zegt Wouter en Marleen antwoordt dat ze ook heel erg blij met hem is. Een kusje op Marleen ’s wangen en mond volgen en voordat ze gaan slapen gaan ze even heerlijk omarmd tegen elkaar aanliggen onder de dekens… Wauw!!! Wat voelt dat goed, wat voelt dat machtig goed en de liefde straalt bij beiden uit als het mooiste vuurwerk… Dan trekt Marleen aan het touwtje en gaat de slaapkamerverlichting uit. Ze vallen in elkaar ’s armen in slaap en de kerstman ‘HoHoHo ’t’ in de verte met zijn slee en rendieren door het dorp.

In het volgende deel en tegelijkertijd het laatste deel lees je meer over de prachtige liefde tussen Marleen en Wouter en natuurlijk ook het kerstbal… De bakkerij wordt snel overgenomen door Wouter en er gaat tijdens kerst een fantastisch kerstfeest plaatsvinden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *