Complottheorie en Covid-19

Het zweeft om ons heen, en wat me opvalt is dat het de laatste tijd alleen maar erger wordt… Namelijk de complottheorieën omtrent Covid-19. Is het waar dat het hele Coronavirus één grote politieke grap is of zit er een hele kleine microchip in het vaccin zit waar we mee worden ingeënt? Is 5G, wat voor mobiele diensten wordt gebruikt de oorzaak van dit vervelende virus dat de hele wereld platlegt? Het zijn allemaal complottheorieën waar groepen mensen mee komen en voor velen brengt dit alleen maar meer ongeluk met zich mee! Er wordt naar mijn mening van Corona één grote langdurige mysterieuze speelfilm gemaakt om spanning en onnodige stress te creëren waar we helemaal niets aan hebben! Waarom kunnen alle mensen zich niet bezig houden met ‘hoe komen we uit dit virus en kunnen we zo snel mogelijk weer ons normale leven oppakken?’…

“Het zijn allemaal complottheorieën waar groepen mensen mee komen en voor velen brengt dit alleen maar meer ongeluk met zich mee!”

Waarom kunnen we niet gewoon laten rusten wat er is gebeurd en rouwen om de mensen die zijn overleden aan dit virus? We krijgen het economisch nog moeilijk genoeg en naar mijn mening kunnen we die complottheorieën écht niet gebruiken om de wereld te herstellen! Er is één ding waar we als mensheid mee bezig moeten zijn en dat is ‘genezing’! Misschien worden we teveel beïnvloed door de media en bepaalde ‘community ‘s’ die allerlei beweringen hebben… Maar is het de moeite waard om hier mee bezig te zijn in ons koppie? Moeten we niet gewoon naar het nu kijken en vooruit? Hoe komen we uit deze ellende? Wél of niet vaccineren is momenteel het moment van aandacht en je hoort het ook overal om je heen. We moeten met z’n allen niet wegzakken in het vertrouwen in de ander. Medici die keihard hebben gewerkt om een vaccin op de wereld te zetten dat ons weer in een normale samenleving zou kunnen zetten!

“Moeten we niet gewoon naar het nu kijken en vooruit? Hoe komen we uit deze ellende?”

Natuurlijk is het de vraag of er geen nare bijwerkingen zijn bij het nieuwe vaccin en daar houd ik me ook wel mee bezig. Aan de andere kant wil iedereen zijn vrijheid weer terug zoals het was, dus wat kunnen we er nu aan doen om weer naar het oude normaal te kunnen in de toekomst? Complottheorieën hebben we nu niets meer aan want het virus is al langer dan een jaar op de wereld… Nogmaals we moeten kijken naar het nu en de toekomst en hoe moeten we voorkomen dat het virus zich nog verder uitbreidt? Hoe kunnen we als mensheid het virus uitroeien? Zelf blijf ik bidden… Bidden om genezing van de mensheid en ook dat meer mensen de HEER mogen vinden en kunnen toelaten in hun hart! Want dat is wat we nodig hebben, de aanwezigheid van God in onze samenleving! Het is écht de moeite waard om als je nog nooit gebeden hebt het eens te proberen… En hopelijk gaat er een deur voor je open die je nooit meer dichtslaat! Die je leven verandert en uiteraard die de gehele mensheid zal genezen van deze verschrikkelijke pandemie!

“Zelf blijf ik bidden… Bidden om genezing van de mensheid en ook dat meer mensen de HEER mogen vinden”

1 reactie

  • Marjolein

    Dat is het nu net. Wij complotdenkers gaan ervan uit dat de regering zijn macht misbruikt om de maatregelen aan te houden, het volk te onderdrukken. Dit gaat niet meer alleen over een virus. En dus kunnen we niet ‘nog even volhouden’, wat er is geen ‘nog even’, dit stopt niet zonder tegengas. Dat ‘nog even’ duurt al veel te lang! Waarom dreigen met een avondklok als de besmettingen dalen? Al die bangmakerij en het moedwillig het faillissement in jagen van tienduizenden ondernemers?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *