De Koning komt…

Koning Jezus, de koning die vroeg of laat komen gaat om af te rekenen met de onredelijkheid, het leed en verdriet op aarde. De rassenhaat en de geldwolven zal een halt worden toegeroepen, oorlogen en terrorisme zal vanaf de wolk van Jezus tot stilstand komen want er komt een verandering… Eén grote ingrijpende verandering en zie het eens voor je… Alle media, alle mensen zullen met hun neus gericht staan op die éne koning! Alle huizen, kantoren, stadions en luchthavens zullen worden stilgelegd want er is een nieuwe koning! De afrekening zal spoedig gebeuren, de wereld zal worden opgeruimd! Christenen zullen worden meegenomen en ieder ander zal de mogelijkheid krijgen om met de grote koning, namelijk koning Jezus mee te gaan… Enkel onder één voorwaarde: Namelijk het kiezen voor een leven met God, want het is nog niet te laat!

“Eén grote ingrijpende verandering en zie het eens voor je… Alle media, alle mensen zullen met hun neus gericht staan op die éne koning!”

Wat je ook gedaan hebt, hoe verkeerd je ook bent, hoe beledigend je gisteren ook was naar die collega of hoe je je wapen op die onschuld hebt gericht en de trekker hebt overgehaald… Hoe je straf ook was hier op aarde, er is altijd vergeving en een nieuw herboren leven naar de liefde van God! Hoe je gebed zal klinken, met tranen of met een lach, het is nog niet te laat! Laat je hart zien, laat je hart spreken en laat je hart ‘het spijt me‘ zeggen! Laat je stem klinken vanuit je hart en je zal vergeven worden… Hoeveel spijt je ook hebt, hoeveel verdriet je om je daad hebt… Je zal Jezus recht in zijn ogen mogen aankijken als blijk dat je spijt hebt van wat je hebt gedaan! Zijn arm zal om je heen geslagen worden, HIJ zal je voeden met zijn liefde en met God ‘s koninkrijk! De hemel zal letterlijk op aarde komen en de mensheid zal voor altijd veranderen.

“Hoeveel spijt je ook hebt, hoeveel verdriet je om je daad hebt… Je zal Jezus recht in zijn ogen mogen aankijken!”

Voor koning Jezus, de zoon van God zal iedereen gelijk zijn… Ik zal niet meer anders zijn omdat ik een Wajonger ben, zij zal niet meer anders zijn omdat ze stottert en hij zal niet meer anders zijn omdat hij flaporen heeft! Nee, voor koning Jezus is iedereen bijzonder en mooi, voor koning Jezus is iedereen schitterend, anders gezegd, iedereen is prachtig! Dit zal over de hele wereld klinken, dit zal over de hele wereld worden verteld… Ik, hij en zij zullen geaccepteerd worden zoals ieder ander! Géén beledigingen meer, geen teleurstellingen en geen vooroordelen… Geen stempel meer, geen muurtje waar je tegenaan wordt gezet. God heeft voor iedereen een doel, en hoe je ook bent, hoe je er ook uitziet, we kunnen allemaal een mooi en bijzonder aandeel zijn in ons zijn wie we zijn! Met ons allen, met God en zo samen zijn we één mooi groot koninkrijk! We worden rijk, joehoe!!!

“Géén beledigingen meer, geen teleurstellingen en geen vooroordelen… Geen stempel meer, geen muurtje waar je tegenaan wordt gezet”

De wereld lijkt verlaten van al het goede momenteel, een ziekte die wereldwijd voor veel verlies en verdriet zorgt, maar wat dacht je van de financiële gevolgen? Een crisis als nooit tevoren of misschien valt het nog wel mee, hoe je het ook went of keert, we gaan een crisis krijgen! Een grote vraag in veel hoofden: “behouden we onze banen?” Elk hart is sneller gaan kloppen door de gevolgen van Covid-19, elk hart klopt ook met bitterheid en eenzaamheid… Getrouwd of niet, relatie of niet… We missen belangrijke mensen om ons heen! We missen ons oude leven, we missen zó enorm het jaar 2019! Het jaar waarin we nog gezellig samen konden zijn, nog lekker konden genieten van festivals en concerten maar wat dacht je van sinterklaas, kerst en oud en nieuw? De volle kerken tijdens de feestdagen, het gevoel van kerst?! Wát een gemis dat 2019, zeg! Jezus zal ons troosten, HIJ zal ons weer de ogen doen openen en afrekenen met het leed dat Covid-19 heet!

“Jezus zal ons troosten, HIJ zal ons weer de ogen doen openen en afrekenen met het leed dat Covid-19 heet!”

Niet meer uitgelachen worden omdat je een boodschap te vertellen hebt, niet meer voor paal gezet worden omdat je over God te vertellen hebt… Niet meer worden afgekraakt, maar ook niet meer worden bekritiseerd dat je gek bent of je hulp moet zoeken, want Jezus bestaat! God bestaat! Het zal niet meer in twijfel worden gebracht… Enkel blijft er één ding overeind staan… Namelijk de keuze die je kunt maken voor goed en kwaad! Kies je voor de hemel met Jezus en God of voor de hel van Satan? Het vuur van liefde of het vuur van kwaad? Kies je in je ziel voor licht van liefde of duisternis van kwaad en haat? Hoe kijk jij naar de wolk van Jezus? Welke keuze zal jij maken? Het is jouw leven, het is jouw keuze maar vergeet één ding niet: Ieder leven heeft liefde nodig! Het licht in de duisternis zal komen, de wreedheid en starheid zal worden verwarmd met God ‘s liefde want Jezus leeft! Al het leed zal verdwijnen… Geen bitterheid, geen verdriet en geen boosheid…

“Het is jouw leven, het is jouw keuze maar vergeet één ding niet: Ieder leven heeft liefde nodig!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *