Something just like this…

Something just like this… Het is een bekende uitspraak over ‘zoals hem of haar willen zijn’. Hij is je grote voorbeeld, zij is je grote voorbeeld… Wat deze persoon doet is grandioos en de uitblinker is weer opnieuw gemaakt! Jij staat een heel stuk lager in de rang vind je zelf want je maakt het niet zó goed als je grote superheld of heldin. Net als in de film is het de grote redder, misschien zelfs wel de grote redder in nood… De superheld helpt iedereen uit de problemen, serieus want overal is een oplossing voor die pakkend is! Het is vanzelfsprekend om dit ook even extra te mededelen aan al die mensen om hem / haar heen want iedereen moet weten hoe supergoed de held is. Zelf sta je misschien wel omhoog te kijken met een droom, een droom waarbij je grote wens is dat je ook zoveel mensen om je heen wil hebben…

“Net als in de film is het de grote redder, misschien zelfs wel de grote redder in nood…”

Je verliest realiteit, even alles om je heen want in je gedachte gaat je superheld, ookal ben je dertig, veertig, zestig of misschien wel zeventig… Maar wat als het nu allemaal een masker is wat wordt voorgehouden? Het masker van de held zijn maar in realiteit een wrak dat op instorten staat… De held, of heldin die groot wordt gehouden door alle commotie van iedereen? Popiejopie tussen de mensen maar zielig, of eigenlijk doodeenzaam als ‘ie’ even niet de superheld is. Even niet opvalt en blinkt tussen het publiek of de verdwaalden… De slachtoffers of ‘gewone mensen’! Lachen en brullen van waardering en trots, maar diep emotioneel en brullend met tranen als de held ‘even niet de held is’…

“Het masker van de held zijn maar in realiteit een wrak dat op instorten staat…”

De held die alles kan, de verdrietige die aandacht zoekt van ‘zogenaamde’ vriendschappen… Maar nu de iets andere rol: Waardering omdat mensen ‘de held’ waarderen voor wat hij te bieden heeft vanuit het hart… Tenminste dat zou hij willen maar het gebeurt niet! Something just like this, misschien zelfs bij het jaloerse af maar waar ben jij goed in? Wat heb jij te bieden? Waarin zou jij de ware held of heldin kunnen zijn? Maar dan bedoel ik recht vanuit je hart… Het hart dat klopt voor jezelf en de mensen om je heen. Het hart dat liefheeft en jij die je hand uitsteekt naar iemand en aanspreekt vanuit je kloppend hart! Jij als held die je eigen vaste grond creëert en liefdevol, begripvol en talentvol werkt om het aangenamer te maken voor jezelf en een ieder om je heen, want jij, als ware held, held vanuit je hart staat niet alleen!

“Something just like this, misschien zelfs bij het jaloerse af maar waar ben jij goed in?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *