Geen zorgen voor de dag van morgen!

De dag van morgen, het is onvoorspelbaar, dus neem nu niet de zorgen. Wat morgen brengt is voor niemand bekend, zelfs niet voor de beste econoom, ookal verloopt de tijd zo sloom. Hoe wordt het weer, hoe bepaalt het lot morgen de sfeer? Ook dit is niet te voorspellen, ookal zou je, hoe fout dan ook, een horoscooplijn bellen. Uitkomst is niet bekend, maar belangrijker is dat je jezelf in je positiviteit kent. Want wie weet hoe je er morgen aan toe bent? Wordt het je grote dag of loopt het af met een matige glimlach… Je weet het niet, en er is niemand om je heen die het ziet.

De zon komt op, en dat is altijd weer top! Brengt hij vreugde of verdriet, het gaat erom dat je de stabiliteit erin ziet! Sterk of zwak, slim of minder handig, de keuze die je met je hart maakt, dat maakt je verstandig. Pijn of fijn, kleur of zwartwit, de dag van morgen verklapt je gewoon niet in welke situatie je morgen zit. Is het gewoon weer een dag op kantoor of maak je een hele grote verandering door? Staat er je iets nieuws te wachten, bijvoorbeeld een nieuwe ontmoeting of een nieuwe promotie? Geef altijd ruimte aan je emotie!

Je leven leef je nu, met in je herinnering het verleden. Neem dat mee waar je wat aan hebt en zet het om in het heden. Strijd of winnen, ook dat laat de dag van morgen niet in je gedachten binnen. Zal de beul toeslaan of zal hij je besparen? Ook dat is iets wat de dag van morgen je nu nog niet zal gebaren. Morgen een andere look? Een ander kleurtje aan de muur? Wordt het goedkoop of duur? Wie wordt je nieuwe buur? Ook dat is nog niet te zien in het heden-avontuur! De dag van morgen eentje zonder zorgen? Vouw je handen en vraag om inzicht voor morgen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *