De song die raakt!

De song, het couplet, de fijne snaar… Wat is jouw lied waarbij jij tranen laat rollen? Het moment is daar terwijl je bij de beste zangers zit die hun hart laten zien in de show en vol motivatie en mysterieuze blik de microfoon pakken en beginnen te zingen. De fijn gesnaarde gitaar begint aan zijn deuntje en de piano volgt, je weet al dat het een emotioneel moment gaat worden en je kijkt wat om je heen… Kom ik er nog onder uit? Kan ik weg als het me teveel wordt?! Het antwoord is al snel daar, je kunt nergens heen zonder op te vallen! Je denkt bij jezelf ‘als het komt dan komt het maar…’ ookal zouden zeventien miljoen Nederlanders het thuis zien. Misschien wel met dezelfde emoties als jij, de kwetsbare ziel die daar zit op die donderdagavond!

“De fijn gesnaarde gitaar begint aan zijn deuntje en de piano volgt, je weet al dat het een emotioneel moment gaat worden”

De zanger begint te zingen en de tekst is al meteen pakkend. Samen met de gitaar en piano wordt het compleet! Zingen, gitaar en piano spelen, en daarbij een potje janken voor zeventien miljoen mensen… Een onvergetelijke avond met die hand op je schouder van diegenen die naast je zitten. De stoere rapper of bekende zanger waarvan misschien niemand het verwacht begint ook tranen te vertonen… Daar zit je, samen met de andere stoere binken van het muziekprogramma… Tranen raken nooit op… ze zullen altijd vloeien van emotie en soms zelfs uit liefde! Zo groot als je bent als zanger, zo groot ben je in je emoties en als persoon! Het verhaal erbij, datgene wat je emotioneert in het lied, in de tekst in de melodie. Het verhaal dat zegt ‘open je hart’ en laat jezelf zien!

“Zo groot als je bent als zanger, zo groot ben je in je emoties en als persoon!”

Het gaat om waar je heen gaat, het gaat om wat je krijgt en wat je zoekt, een oppepper voor een ieder in de show en voor jou… Een onderwerp om na te denken bij jezelf en dat je ├ęcht mag zijn wie je bent… Hoe je verhaal ook is! Mooi zoals je bent, dat is zoals iedereen je graag kent en dat is het lied wat door de show dreunt. Dreunt aan zeventien miljoen Nederlanders die het programma bekijken thuis op de bank en misschien ook wel bij hun grote liefde in hun armen vallen van emotie en dankbaarheid! De tranen die rollen en het glas heffen op de toekomst. Stilstaan bij hoe het leven is, wat er kan gebeuren en de toekomst! De tranen die vanuit het diepst van je hart komen en je samen sterker maken! Wees niet bang voor emotie, wees niet bang voor het diepste in je hart, wees bang voor de kansen die je mist als je het niet deelt met je geliefden!

“Dreunt aan zeventien miljoen Nederlanders die het programma bekijken thuis op de bank en misschien ook wel bij hun grote liefde in hun armen vallen van emotie en dankbaarheid!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *