Hallo zonnetje!

Hallo zonnetje, wat ben ik blij dat je er bent! Wat vind ik het fijn dat je mij ook kent… Telkens als ik je zie begin ik te gloeien, want telkens als ik je gezicht zie begin ik op te bloeien. Ookal ben je misschien niet beschikbaar, ookal ben je misschien niet degene die mij zoekt, toch voel ik het jou leren kennen als een gebaar! Ik durf niet, ik twijfel, allerlei gedachten gaan door me heen, want wat zal er gebeuren? Zal de negativiteit me weer meesleuren? Als je nee zegt, als je ja zegt, glimlacht of me afwijst, voor mij is het weer een kwetsbare periode en het duurt even totdat het weer herrijst. Ben ik goed genoeg of ben ik niet goed genoeg, mag ik diegene zijn samen met jou of stopt het weer met innerlijke pijn?!

Je ogen glunderen, je spontaniteit maakt wie je bent, zoals iedereen je kent. Wat zit er nog meer achter dat ik nog niet weet, ben je het ├ęcht waard dat ik je zelfs voor het slapen gaan zelfs even niet vergeet? Je spookt door me heen, want ookal ben ik alleen, jij bent altijd bij me! Zo bijzonder dat ik je vind, misschien maakt het me gelukkig, misschien maakt het me blind. Geluk is wat ik je wil geven, het liefst je hele leven! Huilen doen we samen, lachen doen we ook zonder dat we ons schamen… Kan de droom werkelijkheid zijn? Of zal het een afwijzing zijn met tijdelijke pijn? Ben ik sterk genoeg om het te vragen of ga ik er door te zwijgen opnieuw niet in slagen? Ik ruik je geur, ik zie je kleur, ik hoor je stem en ik ervaar vooral die rem…

Soms denk ik ja, soms denk ik nee, nu spreek je me aan, de volgende keer negeer je me en laat je me gaan, met het gevoel alsof je me niet ziet staan. Ik bid, ik vraag om hulp maar nog steeds zit ik alleen in mijn eigen stulp. Moet ik het zelf uitzoeken of komt er een verlossend of pijnlijk antwoord? Iets dat me blij maakt of mijn liefdeswens verstoort? Hoe het ook zal gaan, in gedachten zal ik altijd naast je staan, want je blijft bijzonder, ookal krijg ik emotioneel even flink op m ‘n donder… Ik kom er wel weer uit, want dat is het leven! Goed of fout, blij of verdrietig, kleur of zwart wit, donker of licht, zonnetje of regen. Het is net het weer, namelijk elke keer weer een andere sfeer……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *