Het is weer zo ‘n Juli-maand!

Juli 2020, een maand van vakantie, een maand van wisselvalligheid, maar dit jaar ook voor sommigen een maand van strijd. 2020 is het jaar van Corona, hoewel de meesten het niet meer willen horen, krijgen we het toch nog flink om de oren! We hebben het gehad is wat sommigen denken, maar helaas is een tweede golf datgene wat het lot ons niet positief zal schenken. Tóch risico zoeken, ookal gaat het buiten alle wetboeken, we zijn er klaar mee want we zijn toe aan vrijheid, we zijn toe aan ons normale leven en we willen verbondenheid, maar geef niet op deze strijd, het is slechts een kwestie van tijd! Corona moet worden uitgeroeid, dat doe je niet alleen, dat doe je samen door je simpelweg te houden aan de regels, want zou je je niet schamen? Schamen als je lak hebt aan alles?! Krijg je geen spijt? Want wat wordt jouw persoonlijke verwijt?

Je leven is belangrijk, niet alleen nu maar voor altijd wil je toch kunnen zeggen ‘ik ben rijk!’. Misschien door geld, maar zéker door gezondheid en geluk! Want, door één fout loopt je hele leven stuk! Het is even doorzetten, maar voor je het weet maken we van Corona korte metten! Het is het niet waard, de jonge vent met de kleine snor of de oude man met de baard, de één kwetsbaar, de ander minder, het is het niet waard om levens weg te nemen, om nog meer verdriet te claimen! Houd vol! Geef niet op, want alleen zo wandelen we met z ‘n allen naar de top! Ook deze tweede keer, laten we ons blijven gedragen als een toffe peer…… Deze Juli maand gaat de boeken in als Coronamaand, net als alle maanden ervoor, maar ook nu krijgen we ons met positieve inzet erdoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *