Liefde op het eerste gezicht!

Liefde op het eerste gezicht, een moment waarop je bij jezelf denkt ‘het leven is net een gedicht’. Lief kijkend naar elkaar, wat een enorm gebaar! De harten die sneller en harder bonken, wat een fantastisch wonder al die vonken… Liefde overheerst, daarom de vraag ‘wie kust er eerst?’ Steeds dichter naar elkaar, ja de rapen zijn gaar, de liefdespijl is afgevuurd en dát heeft even geduurd! Wie past bij hem, wie past bij haar, wanneer het wonderlijk gebaar? Rode wangen en trillende voetjes samen, wie zal dat eigenlijk beamen?

Hand in hand samen het leven tegemoet, de dame met een mooie jurk en de heer met een hoge hoed, alsof het de tijd is die het doet! Liefhebbend hand in hand en knuffelend door het prachtige land. Ik hou van je klinkt her en der en op een moment zegt de man wat is er? Vrouwlief zegt je wordt vader en jawel, met een lach op haar gezicht ‘jij bent de dader’… Luid gelach heerst en samen lopen ze door terwijl vreugde alleen maar overheerst. Af en toe ruzie, maar vaak klinkt lieve Suzie. Ik ben blij, en ik voel me samen met jou vrij!

Zo leven Suzie en Jan, Suzie de huisvrouw en Jan die erg veel kan, nog lang en gelukkig. Meestal goede zin, heel soms nukkig… Jan en Suzie worden ouder, en jawel de ouderdom zit op hun schouder… Samen worden ze oud, stokoud en ookal is het warm of koud, samen houden ze elkaar veilig, net zoals die pot met goud! Op een dag worden ze wakker, samen op hun prachtige bed, de zon schijnt en de slaap verdwijnt. Ongekend blauw wordt de lucht, zo mooi, even klinkt er een vredevolle zucht… Jan en Suzie zeggen tegen elkaar ‘Dit is dus Hemellucht’……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *