Jij bent mijn wonder

Jij bent mijn wonder, met jou kan ik absoluut niet meer zonder! Bij jou voel ik me zoals ik mag zijn, zonder teleurstelling en pijn. Wanneer jij voor de deur staat is het de liefde die me altijd voorgaat, goed bedoeld en altijd van tevoren aangevoeld. De deur is open en daar kom je binnenlopen, mijn armen, jou armen, samen doen ze ons verwarmen… De knuffel, kus en aai over je hoofd, dat is de verwelkoming die ik je heb beloofd. Ik kijk je aan, jij kijkt mij aan, onze ogen zullen voor altijd niet meer van elkaar afgaan. Wij zijn voor elkaar geboren, wij, die met elk puzzelstukje bij elkaar horen. Ooit waren we alleen, allebei niet wetende van ons bestaan, maar nu zijn we één! Samen staan we bij elkaar, want dat is ons gebaar…

Lief dat je bent, wat ben ik blij dat je me kent. Ik zal er altijd voor je zijn, met vreugde en pijn. Ons leven gaat over bergen, soms door dalen, maar we zullen niet verdwalen! Hand in hand lopen we op de wereld, door natuur en land. Genietend van de creatie, genietend van elkaar, genietend van de toekomst daar. Ons vreugdevuur is puur, ons water helderblauw elk uur. Daar waar je bang bent, weet dan ik ben je vent. Ik ben je schild die alle angst in je hoofd stilt. Weet je nog ons eerste woord? Toen we elkaar ontmoetten, dat was de allereerste keer je toen ik je pracht stem heb gehoord. Wat was ik blij, net zoals jij! Ons leven was alleen voor even, maar nu zijn we de liefde van ons leven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *