Er is een dag…

Er is een dag waar al wat leeft, al wat groeit, zal blinken van liefde en warmte! Er zal een dag zijn waarbij voor altijd zal worden bewezen dat Jezus bestaat! Een dag die voor altijd in de boeken zal gaan als de dag van verandering, de dag waarin wordt afgerekend met het Duivelse en met de Duivel zelf! Een dag waarbij de groei van Christenen zal volgroeien! Een dag waarin alle ogen gericht zullen staan op Jezus, een dag waarin vergiffenis zal worden gevraagd en gegeven, meer, véél meer als ooit tevoren! Een dag die bekend staat als de terugkomst van Jezus… De wereld zoals ie is, zoals ie in de toekomst zal zijn, geruïneerd en politiek zo schrijnend waarbij achter de rug van zwakkeren zal worden gestolen, opgelicht en gedreigd. Alles met in de media een net pak, stropdas en professioneel taalgebruik… De overheden die nog even door kunnen gaan, totdat het moment daar komt… Daar waar afrekening een prijs zal behalen!

Een dag waarin alle ogen gericht zullen staan op Jezus, een dag waarin vergiffenis zal worden gevraagd en gegeven

Géén politiek, één Leider, één God, Geen minister president meer, géén Amerikaanse president, géén ‘wereldleider’, alleen Jezus, de zoon van God! Jezus, met meer discipelen dan wie dan ook hier op aarde! Een leider waarbij iedereen mag zijn zoals hij of zij is! Handicap of niet, donkere huidskleur of niet, arm of niet, zwak of niet, iedereen is welkom, iedereen heeft een betekenis in het rijk van Jezus, het rijk van God! Er is geen belediging , er is geen afrekening meer, geen deurwaarder, geen dwang om te zijn zoals de ander, geen slavernij, geen eenzaamheid… De aarde zoals ie is zal niet meer zijn zoals toen, maar we zullen een nieuwe aarde verwelkomen. Een met een tuin nog groter dan onze achtertuin, een waar geen grenzen nodig zijn, geen verschillende talen, geen geld! Fantasie wordt werkelijkheid in de eeuwige vernieuwde wereld van God en Jezus!

“Iedereen heeft een betekenis in het rijk van Jezus, het rijk van God!”

Keihard werken om te overleven, zo staat het ongeveer in de bijbel beschreven als je Genesis erbij pakt. Een wereld zoals we nu beleven waarbij het land wordt geruïneerd door noodweer, overstromingen, tornado ‘s of branden, de bijbel zegt er genoeg over en kijk eens om je heen… Het blijft niet alleen bij een gerucht, de tijd is begonnen! De tijd om te kiezen voor goed of kwaad, om je zwaard te trekken tegen het jaloerse of je hart te delen met de HEER! Per dag, meer dan 83.000 nieuwe Christenen, een verlossing voor 83.000 mensen per dag, 83.000 nieuw verwarmde en liefdevolle harten! 83.000 nieuwe bevrijdingen en 83.000 nieuwe discipelen pér dag… 83.000 minder bitterheid op de wereld, vermenigvuldig het eens met zeven en dan met vier! En dan over een heel jaar… We leven nu, in alle liefde voor elkaar en de ander en ons discipelschap met Jezus groeit met de dag! We leven elke dag weer met de boodscap. We leven nu al in een nieuwe wereld lijkt het wel…

Het blijft niet alleen bij een gerucht, de tijd is begonnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *