Boer zoekt vrouw van vreugde of verdriet…

Boer zoekt vrouw, een wereld van vreugde maar ook verdriet. Tranen van verliefdheid en te hebben gewonnen, maar ook tranen van verdriet en verlies. Verlies van je liefde aan een ander… Een ander die je concurrent in de armen vliegt en kust, wát een pijn maar wat is het voor de ander toch zo fijn! Eindelijk kan ik hem dan eindelijk mijn liefde laten zien die ik heb opgebouwd in een week tijd is wat ze zal denken. Eindelijk is de boerderij ook haar plek, de plek waar ze altijd samen kunnen zijn en kunnen bouwen aan hun geluk. Gezellig tussen de koetjes, schaapjes, paardjes of gewoon bij de kippenren! Samen de familie ontmoeten als gloednieuw stelletje of stijfjes naar het huis van de door de boer uitgekozen vrouw waarbij de kijker iets heeft ‘die halen nét als een kalkoen de kerst niet samen!’.

Gezellig tussen de koetjes, schaapjes, paardjes of gewoon bij de kippenren!

Gespannen aan de wel bekende trip met alle vreugde, gelach en gesjans. Daar waar het af en toe nét wat ongemakkelijker is dan op de boerderij, waarbij je denkt ‘heb je dat niet eerder kunnen ontdekken?’ Daar waar misschien door ruzie toch maar besloten wordt om apart te gaan slapen, en dan heb ik het over aparte hotelkamers… Tjah, dan is er maar één optie en dat is een vervroegde bevrijding van jezelf en alle twee je eigen weg inslaan. Alsnog einde Boer zoekt vrouw voor beiden! Of wordt het toch weer bijgelegd? Komen boer en vrouw tot een oplossing en spugen ogen geen vuur meer? Een stelletje voor even en vrienden voor het leven, of helemaal niets meer? Is er toch geen klik? Ligt ieder ‘s frequentie ergens anders? Een trip die veel bepalend kan zijn met toekomst of pijn. Liefdevol uit het vliegtuig weer in eigen land of afscheid met een warme hand…

Een trip die veel bepalend kan zijn met toekomst of pijn

Zeshonderd brieven of zes brieven, gaan ze het daglicht weer zien of gaan ze voor altijd in het vuur of het oud papier… Dat is elk jaar weer de vraag in Boer zoekt vrouw. Verder weg of dichterbij, toch willen verhuizen voor de liefde of er zelfs voor naar het buitenland? Of weer naar je vaderland? Het Nederlands landschap van de tulpen, molens en prachtige landschappen met polders. Stikstofmaatregelen of niet, de liefde is soms allesbepalend! Boer zoekt vrouw, boer vindt vrouw, boer trouwt vrouw, boer maakt gezin met vrouw… Dát zal toch een prachtig einde zijn van een fantastisch verhaal, hún verhaal van hun liefdesavontuur in Boer zoekt vrouw. Van het moment dat de eerste liefdesknuffel en kus plaats vindt tot het moment dat ja door de kerk klinkt en de eerste baby wordt geboren!

Stikstofmaatregelen of niet, de liefde is soms allesbepalend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *