Filmtip: War Room

Beste lezer, dit keer heb ik een filmtip voor je, namelijk ‘War Room’. Stel, je hebt een gezin en hebt alles wat je hartje begeert. Er is echter één probleem: jullie zijn niet gelukkig, door wát voor omstandigheden ook! Een bittere echtgenoot en bittere vader waarbij het werk boven alles gaat, zélfs de liefde en aandacht van zijn eigen kind doet er niet meer toe. Want touwtjespringen is toch iets voor kleine baby ‘s en niet voor kleine meisjes? Een huwelijk dat op springen staat en waar geloof (bijna) geen rol meer speelt. Dan komt Elizabeth in contact met een oudere vrouw in de buurt en raken bevriend. De crisis waarin Elizabeth met haar man en dochter zitten komt ter sprake en dan vertelt Clara, de oudere vrouw over ‘The War Room’. Een ruimte speciaal ingericht om te bidden en dingen bij God achter te laten… ‘God, dit is mijn ellende, mijn verdriet en boosheid, ik leg het bij U’. Schrijven en bidden, dat is de belangrijkste rol in dat speciale kamertje.

Touwtjespringen is toch iets voor kleine baby ‘s”

De film laat zien dat door God mee te nemen in je situatie of jullie situatie er genezing en bevrijding mogelijk is. Soms moet je eerst door de zure appel heen bijten en lijkt het misschien ‘helemaal verkeerd te gaan’ als God aan het werk gaat binnen het gezin, maar uiteindelijk verandert het gezicht van Tony, de verbitterde man die ondanks alle verleiding en carrière zijn baan verliest… De dure grote auto moet weg, maar wat krijgen ze ervoor terug?… War Room is te bekijken op New Faith Network. Wil je meer weten over New Faith Network? Klik dan hier om meer te lezen over de Christelijke Netflix! Zelf heb ik thuis ook een speciale ruimte ingericht voor gebed en om me te richten tot God en ik zal je vertellen, dit helpt! Een ruimte om je even geheel terug te kunnen trekken van alles en je ook kunt luisteren naar wat God je te vertellen heeft.

De dure grote auto moet weg, maar wat krijgen ze ervoor terug?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *