5G: ellende of downloadsprookje?!

Het moet allemaal wat opleveren dat nieuwe 5G… Je bent in de omgeving van een GSM-mast niet meer veilig, oh sorry, ik spreek ouderwets als ik het over een GSM mast heb, moet ik het geen 5G mast noemen?! Dit jaar gaat er een nieuw mobiel telefoniesysteem uitgerold worden, tenminste als de boel niet van tevoren in brand is gestoken en straks heel Nederland zonder mobiele telefonie-ontvangst zit vanwege de ‘anti 5G’ brandstichters. We willen ook op onze Smartphone supersnel kunnen blijven internetten en 5G is natuurlijk een mooi ‘hebbedingetje’ om de blits mee te maken in het begin. En voor de providers is het weer een nieuwe goudmijn! 1,25 Gbit (gigabit) per seconde is de gemiddelde downloadsnelheid op je mobiele apparaat als je op het 5G netwerk zou worden aangesloten, maar wist je dat volgens sommigen het Coronavirus door 5G zou worden veroorzaakt?!

5G is natuurlijk een mooi ‘hebbedingetje’ om de blits mee te maken in het begin

1,25 Gbit per seconde aan besmettingen en overledenen, ook écht iets om over te spotten volgens sommigen, maar dat vind ik persoonlijk dus absoluut niet! Zó bespottelijk dat het vuur er zelfs in moet, en dat in de buurt van kwetsbare mensen. Om in een heel dorp een mobiel telefoonnetwerk overhoop te gooien en dus ook 112 onklaar te maken, dát is wat de 5G brandstichters ervoor over hebben… Geen Corona, maar wél slachtoffers als er iets anders ernstigs aan de hand is! Dwazen, dat is wat het zijn in mijn ogen! Mobiele straling is altijd al een discussie geweest waarbij je niet uitgepraat raakt, maar een bacterie als het Coronavirus dat ‘zomaar vanuit een 5G mast’ uit de lucht komt vallen daar geloof ik niet in en dit is naar mijn mening onmogelijk! Het gaat hier om radiostralen en men zegt dat dit nieuwe radiosignaal minder intensief moet zijn dan het vorige, namelijk 4G, 3G, Edge etc.

Geen Corona, maar wél slachtoffers als er iets anders ernstigs aan de hand is!

Ik zie het als een hele goede smoes om het Coronavirus te benoemen om 5G de das om te doen, alsof in China al massaal iedereen op het 5G netwerk zit… Geloof je het zelf? Gebruik het Coronavirus niet als een smoes, maar help anderen en voorkom verspreiding. Red de wereld op een andere manier zou ik zeggen maar met alle gevaar voor eigen leven een mast in de brand steken geeft Corona geen stopteken! Dus, is het die 1,25 Gbit per seconde waard om op je geweten te krijgen dat er mensen 112 niet kunnen bereiken of andere schade ontstaat omdat een groep beweert dat een hoge paal op een flatgebouw de hele wereld kan lamleggen? Agressie maakt nooit iets goed! Bewijs, maar dan ook 100% bewijs wel! Kunnen de 5G brandstichters dát aan heel Nederland laten zien?! Ik denk dat ze dan heel snel zijn uitgepraat…

“Met alle gevaar voor eigen leven een mast in de brand steken geeft Corona geen stopteken!

Ik denk dat we in de toekomst met 5G écht wel voordelen zullen pakken! Er wordt steeds meer verwacht van de bestaande netwerken, en door de toenemende bevolking op aarde verwachten we dat alles prima en snel blijft functioneren. Daar is wel constante verbetering voor nodig omdat applicaties en apps ook steeds zwaarder zullen worden. Kijk eens hoeveel er nu wordt gecommuniceerd omdat bijna iedereen binnen zit. Al het videobellen, maar ook het ernstig toegenomen streamen en downloaden, het moet ergens vandaan komen. Hoe sneller, hoe beter de techniek het kan afhandelen als we straks met z ‘n allen 5G-ready zijn zónder corona!

Al het videobellen, maar ook het ernstig toegenomen streamen en downloaden, het moet ergens vandaan komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *