We bidden, wereldwijd!

We bidden, wereldwijd! Want het is nodig, we hebben te maken met een wereldwijde crisis nu de Coronaziekte, straks misschien een economische crisis als gevolg hiervan. God is groot en hij kan wat mensen als ondenkbaar beschouwen! Een wereldwijde ziekte, vele levens die op hun kop staan en misschien wel in groot gevaar! Laten we bidden, bidden om Corona de kop in te drukken! Laten we bidden om de wereld weer in te kleuren zodat we elkaar weer vreugde kunnen geven door weer met elkaar te zijn. Géén isolatie, geen sociale isolatie… Handen vouwen mag, maar het hoeft niet… Gebed kan op jouw manier! Bidden doen we samen, samen om ons leven te redden op alle fronten, maar ook voor een ander! Levensredding van de ziekte, maar ook van financiële schade door het Coronavirus. Ookal ben je (nog) geen Christen en denk je bij jezelf ‘Wat moet ik ermee?’ Probeer het eens, vouw je handen en bid mee!

HEERE, u weet wat gaande is, u weet wat ons bezig houdt in deze tijd van Corona, u weet dat veel levens gevaar lopen en helaas weet u ook wie er zijn overleden aan dit vreselijke virus! Wilt u bij hen zijn die overgaan, overgaan naar uw paradijs, uw hemel! Wilt u bij ons zijn die vechten, vechten om te overleven, maar ook diegenen die op elke andere manier moeilijkheden hebben door het Coronavirus… Wilt u de artsen en verzorgers wijsheid geven? Wijsheid om mensen te helpen, te behandelen, wilt u bij hen zijn HEERE! Ik wil u vragen of u bij een ieder wilt zijn die door de maatregelen van overheden alleen zijn, zij die geïsoleerd leven in huis, zonder mensen om hen heen… Zij die verdriet hebben van het gemis van communicatie… Wilt u alstublieft bij hen zijn HEERE! Lieve HEER, ik wil u vragen om kracht, om genezing, juist in deze tijd zal dat woord over de hele wereld moeten klinken! Genezing van onschuldige mensen die nog een toekomst voor zich hebben, of nog zoveel plannen hebben? Lieve HEER, wees bij hen, wees bij ons, bij ons allemaal! Behoed ons voor verdriet, spanning en geef ons alstublieft wijsheid… Dit vraag ik U, in Jezus ‘ naam,

Amen”

Vandaag is het de dag van het nationaal gebed, een boodschap van rust en vertrouwen, en vooral in het teken van het Coronavirus is het belangrijk dat ook de media, de boodschappers aan ons allemaal via radio, TV en internet de boodschap aan ons allemaal, maar ook de boodschap aan God bekend maken dat er écht hulp nodig is. Vandaag staan een aantal omroepen zoals Groot Nieuws Radio in het teken van deze dag. De centrale momenten zijn om: 9.00 uur, 12.00 uur, 15.00 uur en 19.00 uur. Vanavond zal op Groot Nieuws Radio een extra gebedsavond zijn en die begint om 20.00 uur. Bid en luister je mee? Laten we met ons alleen stil staan bij dit gebeuren, maar er ook voor elkaar zijn daar waar nodig en laten we vooral naar elkaar om blijven kijken, ookal moet dat nu grotendeels via onze beeldschermen! Vergeet elkaar niet en blijf standby voor elkaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *