Providercheck, soms écht de moeite waard!

Beste lezer, we zitten tegenwoordig allemaal vast aan een internet, TV en telefoonprovider om gebruik te kunnen maken van onze communicatie en TV diensten. De één heeft meer series en films en de ander is helemaal gek van sport, daarbij komt dat steeds meer mensen hun TV abonnement opzeggen en online gaan kijken, bijvoorbeeld via streamingservices. Lekker dubbelop kijken kun je bijvoorbeeld doen door gebruik te maken van betaalde streamingservices en lineaire TV, want we zijn het zo gewend van vroeger! Is het niet tijd om een andere weg in te gaan of blijven we lekker ‘dubbelkijken’?

Lekker dubbelop kijken kun je bijvoorbeeld doen door gebruik te maken van betaalde streamingservices en lineaire TV, want we zijn het zo gewend van vroeger!

Stel je wilt besparen op je uitgaven, dan is er binnen TV abonnementen een hoop winst te behalen voor jezelf. Bijvoorbeeld een standaard TV abonnement kost je al gauw vijftien euro in de maand en vaak hebben we er nog extra zenderpakketten bij. Dan kom je al gauw over de twintig euro alleen voor live TV. Bekijk dat eens over een héél jaar, dat kan je als we alleen van een basis TV pakket uitgaan jaarlijks al 180 euro of meer schelen als je de TV opzegt. Dat is toch een mooi bedrag om mee te nemen op vakantie, om te sparen of te gebruiken voor andere misschien belangrijkere uitgaven.

“Een standaard TV abonnement kost je al gauw vijftien euro in de maand

Veel programma ‘s van de Nederlandse TV zijn gratis online terug te kijken wanneer jij maar wilt, wel heb je reclame maar daarom is het gratis. Een nadeel is dat je bijvoorbeeld een programma meestal niet vier weken later nogeens kunt terugkijken. Bij sommige online diensten kun je tot bijvoorbeeld wel twee weken terugkijken als je betaalt. Tegenwoordig hebben veel mensen een Smart TV waar men de apps van alle bekende TV zenders en TV diensten kan installeren, dus het is makkelijk bereikbaar. Het is even een omschakeling, maar als het went dan kun je lekker besparen!

Veel programma ‘s van de Nederlandse TV zijn gratis online terug te kijken wanneer jij maar wilt

Providers concurreren, dat is bekend! Bij de één heb je dit en bij de ander heb je meer voor dát bedrag! Heb je een mobiel abonnement, dan is het raadzaam om eens te kijken of je voordeliger af kunt zijn als je alle diensten onderbrengt bij één dezelfde provider. Dus bijvoorbeeld mobiele telefonie, internet en vaste telefoon. Mét of zonder TV. Het kan je al gauw tien euro of meer in de maand schelen als je gaat verhuizen van telecomprovider. De meeste providers bieden hun diensten aan via glasvezel, dat is momenteel de snelste verbinding die je kunt krijgen in huis of op de zaak.

Het kan je al gauw tien euro of meer in de maand schelen als je gaat verhuizen van telecomprovider

Ligt er bij jou nog geen glasvezel? Geen zorgen! Dan kun je bij de meeste providers nog via de oudere Coax of ADSL lijn diensten afnemen zodat je toch online bent met de buitenwereld! Een belletje met de klantenservice van een provider is nooit verkeerd, maar op internet staat er ook voldoende informatie en zijn de prijzen te vinden. Wees niet bang voor nieuwe apparatuur als je er geen verstand van hebt, een monteur komt het thuis voor je installeren, en vaak nog gratis! Soms is er sprake van een kleine bijdrage, maar goed, dan heb je het ook in orde omdat een professioneel iemand het heeft aangesloten!

“Een monteur komt het thuis voor je installeren, en vaak nog gratis!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *