Imagine 2020

2020, een nieuw decennium… 2020 keer miljoenen nieuwjaarswensen, knuffels, zoenen, maar ook gevallen tranen. Herinneringen, mooie en verdrietige rollen over je wang naar beneden. De champagnefles die openschiet, en het ‘heeeeey’ of ‘jeeeeeeej’ dat volgt. Een nieuw jaar met nieuwe ronden, nieuwe kansen! Oud jaar afsluiten met vuurwerk en knallend het nieuwe jaar in! Mist of geen mist, stikstof of niet… We gaan verder, al 2020 jaar en meer!

2020 keer miljoenen nieuwjaarswensen

Stel je voor… Aan al het leed komt een eind! Imagine wordt waarheid… Je gelooft je ogen niet en knijpt nog even extra in je arm met ‘auw’ als gevolg! Jij, die nu in de schoenen staat van diegene waarvan jij bij jezelf dacht ‘zover kom ik toch niet’… Velen om je heen zeiden ‘dát ga jij niet halen’ of ‘daar ben je niet slim genoeg voor’ of nog erger… je moet accepteren dat je nooit hogerop zal komen, accepteer het! Stel je voor dat jij diegene bent die het wél kan!

Je gelooft je ogen niet en knijpt nog even extra in je arm met ‘auw’ als gevolg!

Stel je voor dat jij, met je stempel, of met je ‘minder goed kunnen’ of je beperking hun van het toneel afblaast met jouw formule?! Jou manier en jouw talent?! Stel je voor dat jij je geluk wél treft in je wens?! Gewoon dát waar je recht op hebt?! Jij, met je gebed, of misschien ook niet, bij jezelf denkt ‘ik ben gelukkig met wat ik heb behaald! Ik ben weer een stap verder in mijn leven, in mijn geluk! Terwijl ik het niet zou kunnen?!…

Gewoon dát waar je recht op hebt?!

Wat als 2020 nu eens een jaar wordt waarbij je helemaal in je ‘imagine’ mind gaat en denkt ‘ik kan het wél’ en ik ga het doen! Wat als je nu eens tegen jezelf zegt ‘succes en veel plezier!’ na ‘de beste wensen’ tegen iedereen te hebben gezegd? Beste lezer, zullen we 2020 eens het ‘imagine’ jaar noemen? “Imagine that you can realise your dreams!” Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar!

Imagine that you can realise your dreams!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *