De belofte staat hoog!

“De belofte staat hoog, kijk naar boven, richt een oog! God, Jezus en heilige Geest pakken je op, het is niet zomaar iets dat verandert in het niets, het maakt je iets, het laat wie je bent, maar doet je dingen in jezelf ontdekken, ongekend! Vouw je handen, bid en dank! Laat je stem klinken of je gedachten lopen en stel je hart open! Geef je over, laat hem in je leven, ookal duurt het hier op aarde maar even! Leven in eeuwigheid in het nieuwe Eden, of misschien wel iets veel beters! Het nieuwe heden! Iets wat men noemt hemel of paradijs, hoe je het ook noemt, het is een oneindige reis! Geluk, liefde en warmte, nooit meer verdriet en verlies, maar voor altijd weer samenzijn, zonder alle pijn! Geen haat, geen woede, nooit meer met angst de woorden ‘wees op je hoede!’

Geloven, maar waarin? Je ziet het niet, je voelt het niet zoals bij ieder ander… maar wat is er moeilijk dat ik verander? Als dat je vraag is, ga door en luister met je oor! Vraag om de geest, want hij is al eens eerder bij je geweest! Bid, vraag, en als je teleurgesteld bent klaag… Wees boos, wees bang, leg het hem voor want de HEERE is je luisterend oor! Hij vraagt nergens geld voor, hij vraagt één ding, namelijk je hart, je ziel, je wie je bent zoals men je kent! Jij zonder masker en zonder toneel want je bent goed in wie je bent en dat maakt je alleen maar heel! De HEERE zal aan je werken, en ik garandeer je dat zal je merken! Je bouwt, je ontwikkelt, je helpt en je wint want dat is wat God, Jezus en heilige Geest wil!

Geef het tijd, want het is vooral in het begin een strijd, maar sta op, vandaag kan het, ookal is het middenin de nacht! Vraag om die kracht… Laat het licht in je schijnen, want je pijnlijke duisternis mag verdwijnen… Laat het weer groeien, laat het weer bloeien, laat water stromen en wortels weer groeien aan de bomen. Bladeren weer bloeien en je hart weer gloeien! Iedereen die je liefheeft zal het boeien en samen met hun kun je groeien! Soms zit het tegen, dat is het leven, dat duurt dan maar even, maar je zal opstaan en alleen maar sterker leven! Sterker en sterker, je naam zal klinken, je ogen zullen blinken, je zal dansen, je zal genieten van ál je kansen! Maak van deze aarde jouw ding, doe het alleen, doe het samen, spring!!!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *