Fijne Feestdagen!

Beste lezer, het is alweer kerstavond. Voor de één een bezoekje aan de kerk, voor de ander heerlijk alleen of met z ‘n allen thuis met een kop warme chocomelk en wat lekkers in de huiskamer de gezelligheid van kerst ervaren. Misschien met een gave kerstfilm of romantisch samen op de bank. Een bijzondere tijd altijd, maar voor sommigen ook een tijd om snel weer achter zich te laten. Wat als je te maken hebt met rouw of ziekte? Bij jezelf of een ander die je liefhebt? Wat als je eenzaamheid voelt of misschien is je relatie pas uit? Dan heb je er even geen zin in waarschijnlijk!

Tóch hoop ik ook voor diegenen die kerst ingaan met verdriet en pijn dat er tóch een lichtpuntje is! Dat ene dat tóch even die lach op je gezicht kan brengen. Misschien tóch even samen met iemand kan zijn om uit te huilen of gewoon te praten! Tóch met iemand even vreugde mogen beleven op deze feestdagen die niet voor iedereen zo aanvoelen! Van hieruit bid ik ook voor jou! Mijn handen zijn gevouwen om voor je te bidden, maar ook te danken! Om te danken voor de dingen die er wél zijn, ookal lijkt het soms even niet zo…

“Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar! Dat 2020 jouw jaar mag zijn! Denk maar zo… 2019 had een rotjaar kunnen zijn, maar hopelijk wordt 2020 een jaar om nooit meer te vergeten, zo positief, zo mooi, en misschien wel zó liefdevol!”

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *